Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Μετά το παντεσπάνι (της αγιοποίησης του σκελετού του/της Εφραίμ στη νέα Μάκρη), μετά την κρέμα σοκολάτα που περιχύθηκε από πάνω (με την αγιοποίηση του μάγου της Μαλακάσας), ήρθε τώρα και το κερασάκι από πάνω (με την αγιοποίηση του σκατο-κωλόγερου Παΐσιου), …και έτοιμη η τούρτα για να φάνε και να γλυκαθούν οι Έλληνες της οικονομικής κρίσης! Χα!

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Ο Μπλέτσου Αφοί Εκκλησιαστικά Ξυλόγλυπτα 
κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.
Χθες στις 9:15 μ.μ.

Μητροπολίτης Κασσανδρείας Νικόδημος (Κωνσταντίνος Κορακής):
Η Πράξη αυτή της Αγιοκατατάξεως του Οσίου Παϊσίου, εχαροποίησε τα μέγιστα τους ευσεβείς χριστιανούς μας, οι οποίοι επί μακρόν και εναγωνίως ανέμεναν την Ιστορική αυτή ημέρα ώστε η χαρά τους να είναι ολοκληρωμένη.

 
- Εγώ το είπα στο σκύλο μου, και ο σκύλος στην ουρά μου: 
«Άγιος ο χουντόγερος!»
Γι’ αυτό το λόγο εκφράζουμε άπαντες την ευγνωμοσύνη της καρδιάς μας προς τον Πατριάρχην του Γένους μας Παναγιώτατο κ.κ. Βαρθολομαίο και την περί Αυτόν Αγία και Ιερά Σύνοδο για την ουράνια και ατίμητη ευλογία, την οποία επεδαψίλευσαν στο Ορθόδοξο πλήρωμα της μαρτυρικής Εκκλησίας μας, ιδιαιτέρως αυτό τον καιρό που η Πατρίδα και ο Ελληνικός λαός μας δοκιμάζονται.
ΣΧΟΛΙΑΖΩ:
Μετά το παντεσπάνι (της αγιοποίησης του σκελετού του/της Εφραίμ στη νέα Μάκρη), μετά την κρέμα σοκολάτα που περιχύθηκε από πάνω (με την αγιοποίηση του Πορφύριου, του μάγου της Μαλακάσας), ήρθε τώρα και το κερασάκι από πάνω (με την αγιοποίηση του σκατο-κωλόγερου Παΐσιου), …και έτοιμη η τούρτα για να φάνε και να γλυκαθούν οι Έλληνες της οικονομικής κρίσης! 
Χα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: