Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Ο Δεσπότης, και ο… Παναγιώτης!.. (ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ... "Σοκ: Αφού ο γέροντας δεν ήταν καν ιερέας, αλλά απλός μοναχός… Πώς λοιπόν τώρα τον αγιογραφούν (στο facebook) να φέρει τον βαθμό του Μητροπολίτη εν ενεργεία;")

ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ:

Σοκ: Αφού ο γέροντας δεν ήταν καν ιερέας, αλλά απλός μοναχός… Πώς λοιπόν τώρα τον αγιογραφούν (στο facebook) να φέρει τον βαθμό του Μητροπολίτη εν ενεργεία;

Αθανασιος Συναθης
ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΕΝΕ! Ε ΑΥΤΟΙ ΛΕΝΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΕΣΠΟΤΗ!
Panagiotis Michalopoulos

Μου πρότειναν και εμένα μια θέση… Να γίνω άγιος Γλυφάδας… Αλλά έμεινα ο γέρων Παναγιώτης, ο… Αργυροπολίτης! Χα!
Αθανασιος Συναθης

ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΣΠΟΤΗ;;; Ε ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ;;;;;;;;;;;
Panagiotis Michalopoulos

Είναι πολλά τα λεφτά Άρη… Και εγώ δεν διαθέτω… Όχι μόνο για να γίνω Δεσπότης, αλλά ούτε καν να δώσω στον Βαρθολομαίο για να με αγιοκατατάξει! Δολίως δε διαδίδουν ότι τάχα δεν πέρασα εξετάσεις, ότι με έκοψαν στα… θαύματα! Τέτοια!
Ιερά Κατήχησις

Ώστε Άγιος Γλυφάδας, ε; Κι αυτός με τις κούκλες τι θα γίνει, άνεργος θα μείνει?
Panagiotis Michalopoulos

"Άγιος" Γλυφάδας, όχι μητροπολίτης Γλυφάδας! Τότε (το 1974), κάτοικος Δάφνης Αθηνών, είχα να διαλέξω ανάμεσα σε δυο ξένες εταιρίες. Η μια ήταν στη Γλυφάδα, και η άλλη στην Αργυρούπολη. Προτίμησα την δεύτερη, με τεχνικό γραφείο στη Μ. Γερουλάνου 70, που είχε την έδρα της μέσα στην αμερικανική βάση του Ελληνικού… Και έτσι βρήκα από τότε σπίτι για μόνιμη διαμονή εδώ που είμαι τώρα, στο Δήμο Αργυρούπολης – Ελληνικού. Αυτά!
https://www.facebook.com/panagiotis.michalopoulos1/posts/812723925456955

Δεν υπάρχουν σχόλια: