Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Ένα σχόλιο στο Facebook (Από: Ganimidis Pirgos)

ΔΙΑΒΑΣΑ 
(1 ώρα, πριν)
Ganimidis Pirgos 
ΝΑ ΧΕΣΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ: Απο χτες το πρωι δεν ειναι αξια να μαζεψει 250 ατομα, και τους εχουνε ακομα πανω στο καραβι να θαλασσοπνιγοντε.Μια ολοκληρη Ευρωπη ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΣΩΣΕΙ 300 ατομα και θα σωσει 11.000.000 ελληνες? Ρε πατε καλα? Δεν υπαρχει καμια πιθανοτητα. Ξεχαστε το. Τον εαυτον τους θα σωσουνε. Εμας θα μας καταστρεψουνε.
ΣΥΡΙΖΑ ΤΩΡΑ. ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ. ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΩΡΑ. ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ..........
ΠΡΟΣ ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟ:
Ρε Γλεζο ξεμωραθηκες? Θα το κοψεις αυτο το παραμυθι να μη συμπεριλαβει ο Συριζα τον Βουδουρη και τον Παραστατιδη στις λιστες? Θα τελειωνεις επιτελους τι στο διαλο θα κανεις ξεμωραμενε? Λες και θιξανε τις αγνες παρθενες.Τον Λυκουδη τον Ψαριανο και δυο τρια ακομη πατσαβουρια θιξανε, δε θιξανε και την αφαν γκατε της πολιτικης ανθρωπε μου. Τελειωνε επιτελους. Και δε μου λες....τα μπραβο του Μητσοτακη τα θεωρεις τιμη σου? Ντροπη σου και ονειδος ειναι να φτανεις εσυ να εισπρατεις συνχαρητιρια απο το Μητσοτακη. ΟΝΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ. Τακουσες?
Μαγαρισα τα χερια μου το Μαη παλιο ξεμωραμενε.
ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ:
Δε μου λετε......Στα ποσα Χριστουγεννα και Πρωτοχρονιες, συνειδητοποιει ο ανθρωπος οτι ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ;
Στα ποσα;

ΠΡΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟ:
Βγαινει το τελευταιο καιρο συνεχεια στα μεσα ο Ιερωνυμος και προτρεπει το κοσμο να μη παρασυρεται απο το Συριζα αλλα να προτιμησει Νεα Δημοκρατια και Πασοκ γιατι αυτα τα κομματα, λεει, ειναι καλα για τη πατριδα μας.....Μαλιστα.
Τι εγινε Ιερονυμακο? Δε χορτασε αιμα ο αφεντης σου ο ΣΑΤΑΝΑΣ δε χορτασε ΠΝΙΓΜΕΝΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑΡΑΤΣΕΣ.....ΠΑΝΩ ΑΠΟ 7.000 ΛΕΝΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ....
ΤΙ εγινε? Δε χορτασε δυστηχια πεινα φτωχεια και πονο ο αφεντης σου ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ δε χορτασε ΘΑΝΑΤΟ και σε αμπολισε να βγεις στις ρουγες να βοηθησεις το Σαμαρα να του στειλει κιαλλους? Ε ΣΑΤΑΝΟΓΕΡΕ? ΛΕΓΕ.
Απαντε ρε μαντροσκυλο του ΣΑΤΑΝΑ....ΑΠΑΝΤΑ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: