Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Σήμερα: Τέσσερις αναπάντητες κλήσεις, από Κρήτη.

Σήμερα...
Ένας φιλικός διάλογος με μια καλή φίλη στο facebook, στα εσωτερικά μηνύματα:

Μ.
Παναγιωτη προσπαθησα να σε παρω σε ολα τα τηλεφωνα που εχεις κοινοποιήσει, αλλα λεει οτι κανενα δεν λειτουργει...τι γινεται?
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Το σταθερό λειτουργεί τώρα! Μετά την προηγούμενη Φ/Β μηνυματο-κουβέντα μας, μου τηλεφώνησαν κάποιοι διαφημιστές, και φαίνεται ότι μετά δεν το έκλεισα καλά! Το έλεγξα τώρα, και το ανακάλυψα -μετά από αυτό το μήνυμα σου. Πάρε με σε αυτό…
Το κινητό (το επιτραπέζιο τάμπλετ) χτύπησε την ώρα που βγήκα για δευτερόλεπτα στην αυλόπορτα για τον ταχυδρόμο! Έτσι, δεν το άκουσα, αλλά είδα τώρα το λαμπάκι να ανάβει και κατάλαβα ότι έχασα κι αυτό το τηλεφώνημα σου!
Συγγνώμη για την ταλαιπωρία!
Μ

δεν πειραζει μη στεναχωριεστε καθολου...θα βρω ευκαιρια και θα σας παρω...
σας ευχαριστω!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Παρακαλώ!
 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Μόλις επέστρεψα εδώ στο γραφείο μου -από την ταβέρνα, και είδα ότι και στα δυο τηλέφωνα μου, είχαν ανάψει τα λαμπάκια! Πάλι δεν συναντηθήκαμε!
Όταν λέω ταβέρνα, εννοώ ένα δωμάτιο του σπιτιού μου, που το έχω διαμορφώσει κατάλληλα για να τρώω ευχάριστα εκεί! Βάζω και την τηλεόραση για να μου κάνει παρέα -όσο κρατά το γεύμα ή το δείπνο, και… χάνω τηλεφωνήματα! 

Μ
Δεν πειραζει Παναγιωτη...εγω φταιω που παιρνω ακαταλληλες ωρες... με συγχωρεις... δεν θα το ξανακανω...
θελω να μου γραψεις τι ωρες βρισκεσαι εκει στο τηλεφωνο κοντα...
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ήταν η πιο κατάλληλη ώρα, για να με επισκεφτείς, …στα αλήθεια!
Θα δοκίμαζες το μενού μου, που είναι τέτοιο που δεν θα το βρεις πουθενά! Και δεν εννοώ βέβαια την σαλάτα που έφτιαξα, την αγγουροντομάτα με φρέσκα προϊόντα από τη λαϊκή της γειτονιάς! Σήμερα είχα –από τη λαϊκή μας κι αυτό, ...γαριδούλες στο φούρνο! Πεντανόστιμες! Άλλο πράγμα να σου λέω, και άλλο να δοκιμάσεις!
ΥΓ
Όταν είμαι στον υπολογιστή, έχω σίγουρα δίπλα μου και τα δυο τηλέφωνα. Επικρατεί απόλυτη σιγή, και όταν χτυπήσουν τα ακούω! Όταν δεν είμαι στον υπολογιστή, τότε ίσως βολτάρω στον κήπο μου, ή είμαι στην κουζίνα που δουλεύουν στο φουλ και οι αποροφητήρες, ή βλέπω κάτι στην τηλεόραση και δεν ακούω τα τηλέφωνα.
Μ

ααααα θελω να μου κανετε το τραπεζι!!!!!!!!!! θελω κι εγω να φαμε παρεα!!!!!!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Πολύ ευχαρίστως! Ελάτε! Να γνωρίσω και την ευλογημένη οικογένεια σου!
Μ

πρεπει να σας παρω βοηθο στο μαγειρεμα εδω στην Κρητη!!!!!
Οταν ερθεις το Πασχα με καλο θα βοηθησεις στο μαγειρεμα εννοειτε!!!!!!
σου εχω γραψει κατι σχετικο για τα δωματια εδω στο χωριο?
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

nai
Μ

λοιπον θα σου δωσω ακομα ενα τηλ.
ειναι του κουνιαδου μου που τα εχει...
αν θες να κλεισεις νωρις γιατι μετα ολοι τα πιανουν...
Μανωλης λεγεται...πες του οταν παρεις οτι ειμαστε γνωστοι...θα τον ενημερωσω...
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Δεν φεύγω από το σπίτι μου! Είμαι ήδη βοηθός –αποκλειστικής απασχόλησης, εδώ! 24 ώρες το 24ωρο! Είμαι και μπάτλερ, είμαι και μάγερας, είμαι και από όλα όσα χρειάζεται ένα γεροντάκι 70 ετών, για να επιβιώσει, για να περνά ευχάριστα τα τελευταία χρόνια της ζωής του! Κατάλαβες ποιον εννοώ… Τον φίλο σου, τον κ. Παναγιώτη Μιχαλόπουλο! Χα!
Μ
ναι αλλα στη ζωη μας πρεπει να γνωριζουμε και αλλους ανθρωπους και ποσο μαλλον μια πρεσβυτερα απο Κρητη που σας καλει στον τοπο της!
εχετε ακομα πολλα χρονια ζωης...
και οταν θα ερθετε εδω θα νιωσετε αλλος ανθρωπος...
ελατε Πασχα και θα καταλαβετε τι εννοω...
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Με πήραν για μπάνιο στη γιορτή μου, το περασμένο καλοκαίρι, εδώ στη Βάρκιζα, και πόσο το ευχαριστήθηκα! Με ρώτησαν πόσα μπάνια είχα κάνει, και τους απάντησα ότι το προηγούμενο ήταν 8 χρόνια πριν, στη γιορτή μου κι αυτό, την ημέρα που έπεσε εδώ, το κυπριακό αεροπλάνο!
Μ

ειδες λοιπον οτι πρεπει να βγαινει και κανεις εξω? δεν χρειαζεται μονο η ησυχια του σπιτιου...
οταν συναναστρεφεσαι με καλη παρεα και εσυ αισθανεσαι πιο καλα...
γι αυτο σου λεω...αν θες ελα και προς τα κατω... να γνωρισεις και τα δικα μας μερη.... και φυσικα κι εμεις θα χαρουμε να σε δουμε!!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Τον φίλο σου αγαπητή Μ, τον έχουν βάλει στο σημάδι, και πρέπει να είναι προσεκτικός στις κινήσεις του.
Για να καταλάβεις…
Με κάλεσαν επίσημα για επίσκεψη πέρσι, στην ιεραποστολή, στην μητρόπολη Άκρας, στη δυτική Αφρική, και δεν δέχτηκα! Με είχαν καλέσει πρόπερσι και στα Μετέωρα, και δεν το ρισκάρισα! Με καλούν σε μοναστήρια, και το αποφεύγω! Πόσο μάλλον,...στην Κρήτη! Εκεί, μου έχουν στήσει καρτέρι βεντέτας οι πρώην φίλοι σου στο Φ/Β, αυτοί από το … «άγιο όρος» τάχα, που και εσένα απείλησαν ότι θα έρθουν εκεί και…
Χα!
Μ

δεν φοβαμαι κανεναν!!! ειμαι κρητικια εγω!!! και οσο εχω οπλο μου το σταυρο και την προσευχη κανεις και τιποτα δεν θα με σταματησει!!!!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Εμένα θα σταματήσουν! Όπως με σταμάτησαν και από εκείνη την ανάρτηση σου, με τα δυο σχόλια μου που είχαν και την επιδοκιμασία σου! Εκείνη την ανάρτηση που έσπευσες και διέγραψες (αν και σου είχα ζητήσει να την κρατήσεις), …που την εξαφάνισες πανικόβλητη, μετά το μπαράζ των εχθρικών μηνυμάτων που σου έστελναν επί δυο μέρες αυτά τα λυσσασμένα σκυλιά! Χα!
Μ

μην φοβασαι...εχω και εγω δικους μου που αν γινει κατι τους ειδοποιω... λοιπον μην φοβασαι τιποτα στο ξαναλεω... δεν με επηρεαζουν τα εχθρικα μηνυματα...
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Μα το κατάφεραν και σε τρομοκράτησαν!
Τα έχω σώσει τα μηνύματα τους!
Ένα από αυτά, ήταν η απειλή ότι θα έρθουν εκεί, να δουν και τα μοναστήρια σας… Να δουν και εσένα -και το πάτερ προφανώς… Να δουν αυτή την παπαδιά που είναι φανατική φίλη με τον «εχθρό της εκκλησίας και των μοναστηριών», τον Παναγιώτη τον Μιχαλόπουλο! Χα!


ΤΕΛΟΣ

1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

Σχετικό:
Αυτός ο άθλιος στο facebook… Αυτός, με το ψεύτικο προφίλ «άγιο όρος»… Αυτός, που σε αναρτήσεις φίλης μου (πρεσβυτέρας από την Κρήτη) γράφει στα σχόλια και με αποκαλεί Αντίχριστο, εχθρό της εκκλησίας και των μοναστηριών, θα λογοδοτήσει!
Μάθαμε ότι λέγεται Χρήστος και ότι διαφημίζει ένα παλαιοημερολογίτικο μοναστήρι στην Κερατέα.
Είμαστε στα ίχνη του…
Τα υπόλοιπα στοιχεία του, θα τα βρει σύντομα, η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.