Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Μωαμεθανοί και χριστιανοί: Βίοι παράλληλοι!

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Πολεμικό Ημερολόγιο
November 4 at 8:53pm
Αυτομαστιγώματα , οδυρμοί , αίματα και βάρβαρα έθιμα αναβίωσαν οι μουσουλμάνοι για μία ακόμη φορά 
ΣΧΟΛΙΑΖΩ:
Panayiotis Michalopoulos  
Βέβαια και οι χριστιανοί στην Ινδονήσια, αυτο-σταυρώνονται το Πάσχα!
Αλλά ας μην πάμε τόσο μακριά…
1. Εδώ, ο διαβόητος Παΐσιος -όταν ήταν νέος, έτρεχε επίτηδες το καλοκαίρι ξυπόλυτος στον κάμπο με το θερισμένο τριφύλλι, και γέμιζαν πληγές τα πέλματα τ
ων ποδιών του, για να αισθανθεί λέει τον πόνο των αγίων που μαρτύρησαν. Τότε μάλιστα, σύμφωνα με το βιβλίο - τόμο, την επίσημη βιογραφία του, συνήθιζε να πηγαίνει νύχτα στο νεκροταφείο και να κοιμάται μέσα σε λάκκους από ανοιχτά μνήματα!
2. Στην Τήνο πάλι, έχουμε την ξευτίλα να πηγαίνουν γονατιστοί στα τέσσερα για να προσκυνήσουν την παπική εικόνα της Παναγίας.
3. Άλλοι χριστιανοί, σήμερα κιόλας, πηγαίνουν στον τάφο του γέροντα Παΐσιου, και παίρνουν χώμα από τον τάφο του, με το οποίο διαλυόμενο στο νερό… κοινωνούν!
4. Στην Νέα Μάκρη πάλι, οι πιστοί προσκυνούν ένα έκτρωμα, μια νεκροκεφαλή (κάποιου Εφραίμ τάχα) που ανήκει σε γυναικείο σκελετό!
(1 min ago)
https://www.facebook.com/polemiko/posts/1533944643510647

ΣΧΟΛΙΑ!

ΕΛΕΝΗ ΣΙΓΑΛΑ
 
τοο π. Πα΄ι΄σιος και ο κάθε πατέρας ή άνθρωπος γενικότερα έχει το δικαίωμα να κάνει οτιδήποτε θέλει στον εαυτό του.....εσάς λοιπόν σε ποιο σημείο ακριβώς σας πείραξε το ότι ο πατέρας Πα΄ι΄σιος έτρεχε επίτηδες το καλοκαίρι ξυπόλυτος στον κάμπο με το θερισμένο τριφύλλι, και γέμιζαν πληγές τα πέλματα των ποδιών του...;
ή για ποιο λόγο αναφέρετε ως ξεφτίλα την γονατιστή πορεία των Χριστιανων στην Τήνο..΄;.....
και κάτι άλλο είστε τόσο σίγουρος ότι η εικόνα της Παναγίας της Τήνου είναι Παπική

Panayiotis Michalopoulos  
1. Σας τον έφερα για παράδειγμα τον Παΐσιο, για να δείτε ότι ακρότητες σαν αυτές των μωαμεθανών έχουμε και στον χριστιανισμό. Οι πρώτοι, προκαλούν πόνο στο σώμα τους, για να τιμήσουν την μνήμη του δικού τους αγίου -του εγγονού του προφήτη τους, κάτι που φαίνεται ότι μιμήθηκε και ο Παΐσιος.
2. Εσάς σας φαίνεται απάνθρωπο αυτό που κάνουν οι αλλόθρησκοι, αλλά θεωρείτε ανθρώπινο το... να περιπατάνε στα τέσσερα οι χριστιανοί –άνθρωποι, για ένα τάμα!

3. Η εικόνα της «Μεγαλόχαρης» της Τήνου, η τάχα θαυματουργή και τάχα ορθόδοξη, είναι μια καραμπινάτη παπική εικόνα… Αυτή που λένε ότι την βρήκε εκεί στα παπο-κρατούμενα αυτά μέρη η Πελαγία. Και είναι παπική, διότι αν της αφαιρέσεις όλα αυτά τα βδελυρά χαϊμαλιά με τα οποία είναι σκεπασμένη η εικόνα, τότε θα αποκαλυφθεί από κάτω μια εικόνα του Ευαγγελισμού… Μια παπικής τεχνοτροπίας και αντιλήψεως αγιογραφία, αυτή δηλαδη στην οποίαν ο αρχάγγελος προσφέρει τον κρίνο στην Παναγία.

Καταλάβατε;

https://www.facebook.com/eleni.sigala/posts/10202974386984497

Δεν υπάρχουν σχόλια: