Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Καλό σας απόγευμα! Κοπιάστε! Χαίρετε!

Και οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις μας, ήταν…

Πώς ξεκίνησε αυτή η -ανατολίτικη (Ιεροσόλυμα μεριά) ιστορία, με το «άγιο φως»; Από τα παραμύθια με το μαγικό χαλί και το λυχνάρι του Αλαντίν; Και ποιοι αναπαράγουν σήμερα το παραμύθι αυτό με παρόμοιες καρικατούρες; Ο Ντίσνεϋ;


Η Ν.Δ., στη Βουλή!


Καλημέρα, καλό Σαββατοκύριακο! Στην υγειά σας… Κοπιάστε! Χαίρετε!


Καλό ξημέρωμα! Χαίρετε!


Διαμαρτύρονται (και καλά κάνουν) για τον άδικο αφορισμό του Σωτηρόπουλου… Αυτοί, που αφορίζουν τους πάντες… Όσους δηλαδή δεν συμφωνούν μαζί τους!


Ο μητροπολίτης Σύρου, προτείνει την εικόνα της Μεγαλόχαρης Τήνου… Σαν το γεμιστό γαϊδουράκι της μεξικανικής… piñata (Πινιάτα)! Προκαλώντας έτσι, ώστε να …γίνει παιχνίδι! Για να τυφλωθεί δηλαδή κάποιος (όρος του παιχνιδιού), να τη σπάσει με το ραβδί, και να συλλέξει μετά τα δώρα που θα ξεχυθούν από αυτήν! (όχι γλυκά και καραμέλες, αλλά λογίς – λογίς κοσμήματα) Χα!


Καλησπέρα σας! Χαίρετε!


Ξεσκισμένη Εκκλησία - Μια από τα ίδια: Φόρεσε ένα διάφανο νυφικό, ένα τούλι, με παρόμοιο πέπλο… Και πήγε σε ορθόδοξη εκκλησία… Για να κολάσει τους πάντες, και να μαγαρίσει το μυστήριο! (περιστατικό που αποτελεί τον κανόνα στους «ορθόδοξους» γάμους)


Συμβαίνει τώρα: Πριν πεινάσουμε, …μαγειρεύουμε! Συμμορφούμενοι προς τας υποδείξεις του Τσελεμεντέ, βέβαια! Συγχρόνως δε, σερφάρουμε κιόλας! Χα! (καλό σας μεσημέρι… Χαίρετε!)

Δεν υπάρχουν σχόλια: