Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Η βάφτιση στο μοναστήρι «Άξιον Εστί» στον Βαρνάβα, ο ξεράσωτος (με το αντερί) παπάς, και το… surf naked της Ανίτας Πάνια - Καρβέλα!.. (O δε παππούς Νίκος Καρβέλας, με... σαγιονάρα και βερμούδα!..)

Βαπτίστηκε ο γιος της Σοφίας Καρβέλα και του Θανάση Πανουργιά...
Faysbook.gr 
added 2 new photos. 
1 hr ago
φωτογραφίες από τη βάφτιση του εγγονού της Άννας Βίσση
Διαβάζω:
Σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο βάφτισαν τον μοναχογιό τους, το απόγευμα της Δευτέρας 4 Αυγούστου, στο μοναστήρι «Άξιον Εστί» στον Βαρνάβα, η Σοφία Καρβέλα και ο Θανάσης Πανουργιάς. 

Ο μόλις 11 μηνών εγγονός της Άννας Βίσση πήρε το όνομα Νίκος – που είναι και το όνομα του παππού του Νίκου Καρβέλα- ενώ νονά του νεοφώτιστου ήταν η πολύ καλή φίλη της μητέρας του, η Ελληνοαμερικανίδα Βιβιάννα Καραμάνη.

 
 Εδώ, ο παππούς Νίκος, ο οποίος κρατούσε από το χέρι τον γιο του, Αντρέα, κάνει μια εκκεντρική εμφάνιση… φορώντας σαγιονάρα και βερμούδα κάτω από το γόνατο.

Αν και η Σοφία με τον Θανάση είχαν την επιλογή να κάνουν τη βάφτιση του μικρού στις Ηνωμένες Πολιτείες αθόρυβα και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας (όπως είχε γίνει και με τον γάμο τους, που τελέστηκε στο δημαρχείο στην Chinatown της Νέας Υόρκης), προτίμησαν να έρθουν στην Ελλάδα, ώστε να έχουν στο πλευρό τους τουλάχιστον τα μέλη των οικογενειών τους, που δεν ήταν παρόντα στη γαμήλια τελετή.

ΣΧΕΤΙΚΟ:
naked surfing
ΣΧΕΤΙΚΟ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: