Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Για όσους δεν πιστεύουν στα θαύματα της Παναγίας… Για όσους δεν πιστεύουν ότι οι άγγελοι έχουν φτερά (για να πετάνε σαν πουλιά βέβαια, και όχι για να ξεσκονίζουν σαν τη φτερού.)

Διαβάζω:
Skitso-kalligrafies.gr
1 hr ago

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΘΑΥΜΑ: ΤΟΝ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΤΟΥ!

Να λοιπόν ένα περιστατικό, που αποδεικνύει τη θεϊκή Χάρη (είναι θεός μετά από τον θεό) που έχει η Παναγία μας… 

Συνέβη προσφάτως (πριν από τρία τέρμινα, περίπου), σε έναν Έλληνα ξενιτεμένο, που δεν λέμε το όνομα του διότι όλα αυτά τα έζησε καθώς κοιμόταν ξεβράκωτος, και γι αυτό ντρέπεται να αποκαλυφτεί η ταυτότητα του.
 

Μια συγγενής του λοιπόν (θεία του, ή ανιψιά, ή κάτι σχετικό), του χάρισε ένα Σταυρό, στο κέντρο του οποίου ήταν τοποθετημένη μια μικρή εικόνα της Παναγίας της Βαρνάκοβας, αν την έχετε ακουστά (Παναγία Βαρνάκοβα ή Βερνίκοβα ή Βερνίκωβα).
Εκείνος, την έβαλε στην τσέπη του, μαζί με κάποιο πέταλο, ένα σκόρδο και μια χάντρα-μάτι που τα είχε για προστασία.
Ξέχασα να σας πω ότι ήταν καρδιακός, και είχε και βηματοδότη…
 

Μια μέρα, αιφνίδια, ο βηματοδότης χάλασε! Η καρδιά του θα σταματούσε, και τότε… καπούτ!
Εκείνη τη μεγάλη στιγμή, ο μισο-ζωντανός (ή μισο-πεθαμένος), άρχισε να βλέπει οράματα…

 
- Αγιούτοοο! Πεθαίνω ρεεεε! 

Είδε τον άγιο Άγγελό του -τον προσωπικό, που τον γνώρισε από την ταυτότητα… Είδε και τον Έξαποδώ, που διεκδικούσε την ψυχή του (διότι ποιος ξέρει τι έτρεχε με αυτόν και την θεία ή ανιψιά, που λέγαμε).
Τα χρειάστηκε τότε ο καρδιακός ο άνθρωπος! Κατουρήθηκε επάνω του, από το φόβο του!
 

Και τότε, έβαλε το χέρι του στην τσέπη του, και έπιασε τον Σταυρό με την εικόνα που λέγαμε! Και αμέσως-κρατόντας τον γερά, φώναξε τη μαγική λέξη: «Παναγία μου!»
Μόλις το άκουσε αυτό ο άγγελος -που μέχρι εκείνη την ώρα έπαιζε στα ζάρια με το δαίμονα τη ψύχη του ανθρώπου αυτού… Άνοιξε διάπλατα τις φωτεινές (από κρυφό φωτισμό λαμπτήρων φθορισμού)  φτερούγες του, και τσαααακ… τον έκλεισε μέσα τους!…
 

Τον κράτησε δε εκεί, όλη την ώρα που τον κουβαλούσαν τέσσερεις τον άνθρωπο στο νοσοκομείο, ώσπου να τον πάνε στο χειρουργείο δηλαδή, και να αντικαταστήσουν τον χαλασμένο βηματοδότη.
 

Skitso-kalligrafies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: