Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Βάφτιση γιου Αρναούτογλου - Ανώνυμος είπε: "ΤΣΙΡΚΟ ΕΙΝΑΙ κ. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΕ... ΤΗΣ Π......Σ ΚΑΙ ΤΟΥ Π....Η ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ..."

Η Κατερίνα (μαμά) ενώ φτάνει στην εκκλησία με την κουμπάρα της  
ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ:

Βάφτιση γιου Αρναούτογλου (δεν έχει κάνει θρησκευτικό γάμο ο τύπος): Τώρα αυτός είναι ορθόδοξος ιερέας, αυτό είναι ορθόδοξο ποίμνιο, και αυτό λέγεται μυστήριο; (φωτο)

Ανώνυμος είπε...
ΤΣΙΡΚΟ ΕΙΝΑΙ κ. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΕ...
ΤΗΣ Π......Σ ΚΑΙ ΤΟΥ Π....Η ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ...

27 Ιουλίου 2014 - 8:50 μ.μ.
 

P. MICHALOPOULOS είπε...
Εγώ δεν θα έλεγα κάτι τέτοιο, διότι δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τον καθένα…
Εκείνο όμως που φαίνεται από τις φωτογραφίες, είναι ότι πρόκειται για μια καθαρά κοσμική εκδήλωση…
Η εμφάνιση των γυναικών τέτοια, σαν να βρίσκονται σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, άντρες να καπνίζουν, άλλοι να μιλάνε στο κινητό την ώρα του υπαίθριου μυστηρίου…

 
Ο δε παπάς -στο βίντεο, έριξε όλο το βάρος στο να καθοδηγεί τον νονό, στο πως θα πει τα κατάλληλα λόγια –τα αρχαία- για να αποτάξει τον Σατανά, στο πώς θα τον φτύσει (τον σατανά πάλι), κλπ.
28 Ιουλίου 2014 - 12:00 π.μ.

http://xairete.blogspot.gr/2014/07/blog-post_39.html
Η Κατερίνα ενώ αποχωρεί από την εκκλησία με τη νονά και το μικρό Αναστάσιο

Διαβάζω: 
Στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη φιλοξενήθηκε ένας από τους σεφ που ετοίμασε το μενού για την βάπτιση του γιου του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στη Νάξο! 
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, που επιμελήθηκε το μενού αποκάλυψε τι ζήτησαν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Κατερίνα Κόκλα για τους καλεσμένους τους και τόνισε ότι ο παρουσιαστής ήθελε και δυο φαγητά, που φτιάχνουν στην Θεσσαλονίκη. 
Τι ήταν να πει ότι θα έχουν... κολομπαρόπιτα, μια τοπική σπεσιαλιτέ που δεν έχει φύλλο, όπως είπε είναι ξεβράκωτη και τότε όλη η ομάδα της Λαμπίρη ξέσπασαν σε γέλια!  
http://nblo.gs/YL26g

ΣΧΕΤΙΚΟ:

Βάφτιση γιου Αρναούτογλου: Το μενού (μετά το μυστήριο στην εκκλησία του κώλου), είχε λέει, και… κολομπαρόπιτα! (όπως αποκάλυψε ο σεφ κ. Δημήτρης Παπαδόπουλος στην εκπομπή της κ. Χριστίνας Λαμπίρη)

Δεν υπάρχουν σχόλια: