Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του λούνα παρκ

-Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στους τρεις υπαλλήλους
-Κανείς δεν μπορούσε προβλέψει το δυστύχημα, λέει ο δικηγόρος του ενοικιαστή 
- Ο δυνατός αέρας «πέταξε» τον φουσκωτό κύλινδρο, που μέσα του βρίσκονταν τα δύο παιδιά, σε απόσταση 30 μέτρων
Διαβάζω:
28/04/2014 - 11:46
Ελληνικό: Θρήνος για το 13χρονο αγόρι - Εκτός κινδύνου η 9χρονη αδελφή του

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του λούνα παρκ
 

Σήμερα το πρωί, παρουσιάστηκε στο Α.Τ. Ελληνικού ο Έλληνας ιδιοκτήτης της επιχείρησης, ο οποίος συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Ο άντρας, ο οποίος αναζητούνταν μετά το τραγικό δυστύχημα στο λούνα παρκ, κατηγορείται  όπως και οι υπόλοιποι υπάλληλοί του για ανθρωποκτονία από αμέλεια και σωματικές βλάβες.


Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στους τρεις υπαλλήλους
Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια και σωματική βλάβη ασκήθηκε σε βάρος των δυο υπαλλήλων από το Μπαγκλαντές και του Ιταλού ενοικιαστή του εξοπλισμού.
Αν και τα αδικήματα είναι σε βαθμό πλημμελήματος, η δικογραφία παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή, λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης.
Οι κατηγορούμενοι αναμένεται να ζητήσουν και να λάβουν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν.

http://www.protothema.gr/greece/article/373967/elliniko-thrinos-gia-to-13hrono-agori-ektos-kindunou-i-9hroni-adelfi-tou-/

ΣΧΕΤΙΚΟ:

Ένα αγοράκι 13 ετών σκοτώθηκε, και η 9χρονη αδελφούλα του τραυματίστηκε σοβαρά, καθώς παίζανε σε ένα λούνα Παρκ, εδώ πιο πάνω (στη συμβολή των οδών Κύπρου και Γούναρη) στα σύνορα του Ελληνικού με την Άνω Γλυφάδα.

1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ:
To KKE για τον τραγικό θάνατο 13χρονου στο Ελληνικό

Σε σχολιασμό του τραγικού συμβάντος, προχώρησε το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ, που επισημαίνει ότι:
"Το τραγικό γεγονός με το θάνατο του 13χρονου αγοριού και το σοβαρό τραυματισμό της 9χρονης αδελφής του, σε λούνα πάρκ στην περιοχή του Ελληνικού, προκαλεί σοβαρά ερωτήματα για το καθεστώς κάτω από το οποίο λειτουργούν ιδιωτικές υποδομές για μικρά παιδιά, όπως τα λούνα παρκ, οι παιδότοποι κ.α.

Επιπλέον, αναδεικνύει τις σοβαρές ελλείψεις που υπάρχουν σε δημόσιους και δωρεάν χώρους για παιδιά, με αποτέλεσμα η ψυχαγωγία και η διασκέδαση των μικρών παιδιών να γίνεται με σκοπό το κέρδος".

http://www.ertopen.com/eidiseis/item/19550-to-kke-gia-ton-tragiko-thanato-13chronoy-sto-ellhniko#.U15jQVcWPAB