Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, Χρήστος Κορτζίδης


Σήμερα το πρωί, προς το μεσημέρι, πηγαίνοντας να κουρευτώ, συνάντησα τυχαία στο δρόμο εδώ στη γειτονιά, έναν γνωστό μου που είναι από παλιά συνεργάτης του Δήμαρχου Ελληνικού-Αργυρούπολης Χρήστου Κορτζίδη. 

Τον σταμάτησα, τον χαιρέτησα, και αμέσως τον ρώτησα να μου πει τη γνώμη του για το τραγικό περιστατικό που συνέβη στη γειτονιά μας πριν τρεις μέρες, με το θάνατο δηλαδη του 13χρονου αγοριού και τον σοβαρό τραυματισμό της εννιάχρονης αδερφής του, εδώ κοντά, στο παράνομο λούνα Παρκ της περιοχής.
 

Η απάντηση του, ήταν καθαρά πολιτική, και παραταξιακή.
Μου είπε:
«Τι παράνομο και παράνομο μου λες! Θα μπορούσε να συμβεί ατύχημα και σε μια παιδική χαρά! Θα έφταιγε πάλι ο Δήμαρχος; Όχι βέβαια! Έχουν άδεια οι παιδικές χαρές; Όχι! Έχει άδεια το Δημόσιο Κολυμβητήριο του Δήμου που είναι δίπλα στο χώρο του μοιραίου λούνα Παρκ; Όχι!
Άκου λοιπόν να δεις: Θα γυρίσει μπούμερανγκ εναντίον όσων αντιπολιτεύονται τον Δήμαρχο με αφορμή αυτό το περιστατικό! 

Όλοι υπογράψαμε, όλοι ψηφίσαμε το "ναι", για αυτό το λούνα Παρκ, για την προσωρινή λειτουργία του, και χωρίς να έχουν κατατεθεί τα σχετικά δικαιολογητικά από την επιχείρηση.... Και εμείς -της συμπολίτευσης ψηφήσαμε,  και αυτοί της αντιπολίτευσης… Αυτοί που κατηγορούν τώρα τον Κορτζίδη για την παραχώρηση του χώρου αυτού για το συγκεκριμένο λούνα Παρκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: