Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Μητρόπολη Καστοριάς... Χθες, στους χαιρετισμούς… Εκεί που χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος… Και με κανονική βιντεοσκόπηση, βεβαίως – βεβαίως! Ο Δεσπότης, έψαλε μπροστά στην εικόνα, την λιβάνισε, με τον βαστάζο –παπά από πίσω του, να του κρατάει την ουρά… Χα! (Άραγε το κήρυγμα του, ήταν τέτοιο ώστε να πούμε… «Άξιος ο μισθός του!»;)

Ιερά Μητρόπολη Καστοριάς
1 hr ago

https://www.facebook.com/IeraMitropoliKastorias/posts/10152328547764265?stream_ref=1

1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Δημοσίευση 24 Μαρτίου 2014 στις 4:00 μμ

Γράφει ο αγαπητός Παναγιώτης:
«Μητρόπολη Καστοριάς… Χθες, στους χαιρετισμούς… Εκεί που χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος… Και με κανονική βιντεοσκόπηση, βεβαίως – βεβαίως! Ο Δεσπότης, έψαλε μπροστά στην εικόνα, την λιβάνισε, με τον βαστάζο –παπά από πίσω του, να του κρατάει την ουρά… Χα! (Άραγε το κήρυγμα του, ήταν τέτοιο ώστε να πούμε… "Άξιος ο μισθός του!";)»

Παρατηρούμε επί πλέον την κακοφωνία του σεβασμιοτάτου, την διαχείριση του θυμιατού υπό ζεύγους θεραπόντων του, την δυσκολία του επί της προσκυνήσεως του ειδώλου λόγω της κοιλίτσας του, την παιχνιδιάρικη συμπεριφορά παιδιών πίσω από την πλάτη του, και την αναφερόμενη ήδη θεραπεία της ουρά των αμφίων του από ειδικά προς τούτο διατεταγμένο διακονάκι, δίκην παρανυμφιδίου, ωσεί εν τη τελέσει μυστηρίων γάμου. Οποία ευταξία τελετής! Η τσιγκολελέτα δίκην οπερέτας!

http://athriskos.gr/25965/