Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Μασκαρά, Γκρέκο μασκαρά! Σαμαρά "Χαβανέζα", και Τζέφρυ Ζορό!

ΔΙΑΒΑΖΩ:
25 minutes ago
Χα ! Χα ! Χα ! Σαμαράς ντυμένος "Χαβανέζα" και τζέφρυ αλα Ζορό ρε αποκριάτικο ξεφάντωμα

Από τον αποκριάτικο χορό της Κινηματογραφικής Λέσχης στην Arena 1989. Ο Σαμαράς σκάει μύτη εντυπωσιακά μαζί με τα πατομπούκαλα στο 1 και 45 του βίντεο, ενώ ο Τζέφρυ εμφανίζεται κάθε τρείς και λίγο από την αρχή... (Από το αρχείο του Χάρη Καραβαγγέλη.)


26/2/2014 - 04:02:00 μ.μ.
http://www.katohika.gr/2014/02/o-samaras-ntimenos-xavaneza.html
ΣΧΕΤΙΚΟ:

Παπανδρέου, Σαμαράς και Παπαδήμος μεταμφιεσμένοι σε πάρτι το 1989

2 σχόλια:

P. MICHALOPOULOS είπε...

about an hour ago
Το Ποντίκι Web

Οι μασκαράδες Σαμαράς και ΓΑΠ στα '80s (Video)

Τους έχουμε συνηθίσει ντυμένους με κοστούμι και γραβάτα. Όπως επιβάλλει το savoir vivre της πολιτικής. Ωστόσο, τόσο ο Αντώνης Σαμαράς, όσο και ο Γιώργος Παπανδρέου αποδεικνύονται… χαμαιλέοντες και ακολουθούν το dress code της κάθε περίστασης και εποχής!

Όπως στο Χορό της Κινηματογραφικής Λέσχης στην Arena το 1989. Ανοίγοντας το χρονοντούλαπο ανακαλύψαμε τον Αντώνη Σαμαρά (1.46), με χαβανέζικη στολή να χορεύει και τον γάνγκστερ Γιώργο Παπανδρέου να συζητά και να χαμογελά δίπλα στην Άντα (0.15 και 0.45 )

Το βίντεο είναι από το αρχείο του Χάρη Καραβαγγέλη

http://topontiki.gr/article/68604

P. MICHALOPOULOS είπε...

Απίστευτο βίντεο από μασκέ πάρτι με «χαβανέζο» Σαμαρά και «μασκαρά» Παπανδρέου..
8:19:00 μ.μ.

Δεν είναι ψέμα – Αντώνης «Χαβανέζος» Σαμαράς και Γιώργος «μασκαράς» Παπανδρέου χορεύουν σε αποκριάτικο πάρτι...

Ένα απίστευτο βίντεο ντοκουμέντο βλέπει το φως της δημοσιότητας, που δείχνει τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και τον νυν Αντώνη Σαμαρά να βρίσκονται μαζί σε αποκριάτικο πάρτι, στα φοιτητικά τους χρόνια και να χορεύουν, με την στολή του δεύτερου να κάνει θραύση!

Στο πιθανότατα πιο καλτ βίντεο που έχουμε δει και δημοσιεύει το postin.gr από το αρχείο του Χάρη Καραβαγγέλη, οι δύο φίλοι τότε χορεύουν ξέφρενα στους ρυθμούς του καρναβαλιού, με τον μεν Αντώνη Σαμαρά να έχει ντυθεί «Χαβανέζα» και τον Γιώργο Παπανδρέου κάτι λιγότερο χαβαλετζίδικο, με το μουστάκι του και το χαμόγελο του να είναι ίδια κι απαράλλακτα.

koolnews.gr

http://www.eglimatikotita.gr/2014/02/blog-post_6186.html