Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Καλησπέρα σας!

Και οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις μας, ήταν…

ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ: "Agia Theodora church - Vasta, Arcadia."


Καλοκαιρία, και σήμερα… Έτσι, λέμε τώρα να ασχοληθούμε λίγο και με τον κήπο… Θα τα πούμε αργότερα, ξανά. Καλό σας απόγευμα! Χαίρετε!


Δολοφόνοι αρχιμανδρίτη: Μας κορόιδεψε, είχαμε πει 50 ευρώ και μας έδωσε 10. Γι' αυτό τον στραγγαλίσαμε (Ποιος πήδηξε ποιον, στην κουζίνα;)


Χαίρετε… Στην υγειά σας, και… κοπιάστε!


Mαρία Ιωαννίδου: Ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας για τρίτη φορά.


Έκανε ολονύχτια -στο σπίτι του Αρχιμανδρίτη, το αμαρτωλό τρίο, … Από τις 9 το βράδυ του Σαββάτου μέχρι την Κυριακή τα ξημερώματα! Τότε που έπρεπε να ντυθεί παπάς ο Αρχιμανδρίτης για να πάει να χοροστατήσει στη θεία λειτουργία… Τότε, που δεν πρόλαβε να ντυθεί. Έτσι γυμνό, τον δολοφόνησαν!


Καλημέρα σας!


Διαβάζω: Ξυπνά, μνήμες της κτηνώδους δολοφονίας του Νίκου Σεργιανόπουλου, το άγριο φονικό του 52χρονου Αρχιμανδρίτη. Δράστης, σκληρός Γεωργιανός, με «βοηθό» 18χρονο «παπαδοπαίδι» του χωριού. Συγκλονιστικές λεπτομέρειες.


«Μακελειό» (Στέφανος Χίος): Αυτός είναι ο 18χρονος «νεωκόρος» (φωτο) που κατηγορείται για τη δολοφονία (από κοινού) του 52χρονου Αρχιμανδρίτη. «Θέλαμε λεφτά, για να κατεβούμε στην Καλαμάτα να διασκεδάσουμε».


Φυλή (Χασιά) - Αποκριάτικο γλέντι του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου: Ο «Μήτρος», θα ντυθεί… Μητροπολίτης; [Εσείς, Σεβασμιώτατε Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών, Πετρουπόλεως, Άνω Λιοσίων (Ζωφριάς), Ζεφυρίου και Φυλής κ.κ. Αθηναγόρα (Γεώργιε Δικαιάκο), τι γνώμη έχετε για τα καρναβάλια;]


Ανατροπές στη δολοφονία του Αρχιμανδρίτη: Σεξουαλικό το κίνητρο του εγκλήματος λένε οι δύο δράστες


«Τον έπνιξα σαν κατσίκι, διότι δεν μου έδωσε τα λεφτά που συμφωνήσαμε». Γεωργιανός, ο δολοφόνος του Αρχιμανδρίτη Ζαχαρόπουλου. Ομολόγησε το έγκλημα. Παρείχε «ερωτικές» υπηρεσίες αλλά δεν «πληρώθηκε για όσα έκανε» - Σοκ στη Μεσσηνία!


Καλησπέρα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: