Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Στο φως έρχονται και οι ομολογίες των δραστών που περιέγραψαν με ανατριχιαστικό τρόπο, τα όσα έγιναν στο σπίτι του Αρχιμανδρίτη...

3 hours ago

Στο φως έρχονται και οι ομολογίες των δραστών που περιέγραψαν με ανατριχιαστικό τρόπο, τα όσα έγιναν στο σπίτι του Αρχιμανδρίτη στη Χώρα Μεσσηνίας τη νύχτα του περασμένου Σαββάτου προς Κυριακή.
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=270806&catid=6
 
Vasilis Antouanetta Hotspur
Athens, Greece
Ο αρχιμανδριτης έκανε φιφες!
20 hours ago

Panos Dim Zoz

Top Commenter
ULB - Ecole de Commerce Solvay
σιχαμερα πραγματα...
22 hours ago

Dimitris Pollatos

Top Commenter
Works at Greek Merchant Navy
Σε άλλη ανάρτηση για το συμβάν, επικαλούνταν την αστυνομική ανακοίνωση ότι το πτώμα βρέθηκε ημίγυμνο από την μέση και κάτω, σε ύπτια θέση. 
Οι δολοφόνοι κατέθεσαν ότι ο νεκρός βγήκε γυμνός από το δωμάτιο του. 
Κανένας άνθρωπος δεν υποδέχεται γυμνός στο σπίτι του ούτε και την σύζυγο του, πόσον μάλλον κάποιους γνωστούς ή ξένους. Τα καμώματα του νεκρού, αλλά και των τακτικών επισκεπτών του πρέπει να ήταν γνωστά στην τοπική κοινωνία. Εξυπακούεται ότι θα είχαν φθάσει και στα αυτιά των προϊσταμένων του. 

Ας δεχθούμε όμως ότι από στο ιερατείο δεν γνώριζαν ή δεν έκαναν τις επιβαλλόμενες ενέργειες. Τουλάχιστον δεν βρέθηκαν έστω και πέντε ευυπόληπτοι σοβαροί άνθρωποι οικογενειάρχες στην τοπική κοινωνία για να δημοσιοποιήσουν με στοιχεία την ανάρμοστη διαγωγή του ρασοφόρου; 
Καλύτερα θα ήταν αν οι πολίτες πριν καιρό νωρίτερα είχαν περιλάβει τους περίεργους τακτικούς επισκέπτες του θύματος, τους είχαν αναγκάσει για να ομολογήσουν δημοσίως τι έκαναν στις επισκέψεις τους στο σπίτι του ρασοφόρου. 

Θα είχε αποφευχθεί ο φόνος, θα ήταν εν ζωή το θύμα, έστω ίσως και ξυρισμένος αν επρόκειτο για ανάρμοστη για ιερέα δραστηριότητα και οι δολοφόνοι ίσως να μην κατέληγαν για τέτοιο αδίκημα νεότατοι στην φυλακή. 
Εικάζω ίσως να μην... διότι τέτοιοι άνθρωποι είναι πάντα έτοιμοι για να διαπράξουν το χειρότερο έστω και για ένα σουβλάκι ή μία δόση πρέζας. 
Αθάνατη ελληνική υποκριτική κοινωνία δουλοπάροικων οπαδών με τα ατομικά μικροσυμφέροντα του ο καθείς και φαρισαίων πολιτικών και πνευματικών ταγών.
16 hours ago

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=270806&catid=6

Δεν υπάρχουν σχόλια: