Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Αντιστροφή των ρόλων στο Ληξούρι: 1. Ο Δήμαρχος σήμερα, στο πανηγύρι του αγίου Χαραλάμπου, λιτάνευσε ο ίδιος -με μεγάλη ευλάβεια- την ιερή εικόνα, προσευχόμενος για την προστασία του νησιού από τους σεισμούς… 2. Παράλληλα ο Μητροπολίτης, «εν κραιπάλη και μέθη» ευρισκόμενος (Λουκ. 21:34), λόγω του πανηγυριού, ανέλαβε να κάνει ο ίδιος (««αγαλλομένω ποδί»), όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες για την επιτυχία της επερχομένης καρναβαλικής φιέστας!..

ΔΙΑΒΑΖΩ:
about an hour ago
Στιγμές συγκίνησης σήμερα στην Κεφαλονιά κατά τη διάρκεια λιτανείας… 
Ο μητροπολίτης Κεφαλληνίας,  χοροστάτησε στην πανηγυρική θεία λειτουργία στο Ληξούρι, προς τιμήν του Αγίου Χαραλάμπους που γιορτάζεται σήμερα και προσευχήθηκε ζητώντας την προστασία του θεού για τους κατοίκους του νησιού. Ακλούθησε λιτάνευση της εικόνας του αγίου.
Paradrasi.gr
Στο μεταξύ, οι δημοτικές αρχές ετοιμάζουν την καρναβαλική φιέστα στο Ληξούρι, ώστε να υπάρχει παράλληλα και έγκαιρα, ΚΑΙ, η υποστήριξη του Θεού Διόνυσου, του Διάβολου, κλπ, …για παν ενδεχόμενο!

Το παρόν στην Λιτανεία έδωσε και η Βουλευτής του νομού Αφροδίτη Θεοπεφτάτου καθώς και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Ανουσάκης.
e-kefalonia.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: