Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

«Μακελειό» (Στέφανος Χίος): Αυτός είναι ο 18χρονος «νεωκόρος» (φωτο) που κατηγορείται για τη δολοφονία (από κοινού) του 52χρονου Αρχιμανδρίτη. «Θέλαμε λεφτά, για να κατεβούμε στην Καλαμάτα να διασκεδάσουμε».


ΔΙΑΒΑΖΩ:
9 hours ago


«Θέλαμε λεφτά για να κατέβουμε στη Καλαμάτα να διασκεδάσουμε και ο παπάς δεν μας τα έδινε», φαίνεται να είπε στην απολογία του στον εισαγγελέα ο 18χρονος ο οποίος κατηγορείται από κοινού ότι δολοφόνησε τον 52χρονο αρχιμανδρίτη.

O Γεωργιανός και ο 18χρονος αγρότης βρέθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα Κυπαρισσίας με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, ενώ στη Χώρα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε πάνδημη η κηδεία του άτυχου αρχιμανδρίτη, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας Χρυσόστομου με δεκάδες ιερείς…
 

Ο 18χρονος κατηγορείται γιατί μαζί με τον Γεωργιανό πήγαν στο σπίτι του Αρχιμανδρίτη και τον χτύπησαν στο κεφάλι με ένα κουζινικό σκεύος, όταν εκείνος αρνήθηκε να τους δώσει τα λεφτά που είχε  «συμφωνήσει» με τον Γεωργιανό για υπηρεσίες που του παρείχε.
 
Ο 18χρονος φαίνεται να είπε ότι απαιτούσαν τα χρήματα γιατί ήθελαν να πάνε στην Καλαμάτα και να διασκεδάσουν στα καρτ. Το αποτέλεσμα ήταν ο Αρχιμανδρίτης να πέσει κάτω νεκρός από τα χτυπήματα των αδίστακτων νεαρών. 
(Αναμένεται να ξεκαθαριστεί και η συμμετοχή του 18χρονου στο έγκλημα).

Το κίνητρο είναι ξεκάθαρο και ελπίζουμε να μην αμφισβητηθεί από κανέναν. Στα σίγουρα δεν ήταν η ληστεία, ενώ λόγω της φιλικής σχέσης που είχε ο Γεωργιανός με τον Ιερωμένο, η επίσκεψη που έκανε στο σπίτι του μπορεί να ήταν η τελευταία αλλά… δεν ήταν η πρώτη.

www.makeleio.gr
ΣΧΟΛΙΑ:

Stratos
19/02/2014 at 2:53 am   
Από την φάτσα το βλέπεις καθαρά τι πουστάκι είναι !!! Τώρα .... Όχι μισόλογα...καθαρές κουβέντες !!! Είναι φως ...φανάρι ! Ότι αυτοί οι τρεις ... πόρνο σουπιές ! Κάνανε ....παρτούζα ! ............ και οι τρεις !!! Και φαίνεται το κάνανε και συχνά ! Είχαν πάρει το θάρρος από τον .... " Ιερωμένο " ! Και όταν σταμάτησε να ...πληρώνει -μια και γίνηκαν μια παρέα- Τον έπνιξαν !!! Κατά τ' άλλα , τον θάψανε τιμητικά με λειτουργία ...Μητροπολίτη και δεκάδες Ιερείς !!!
Και εδώ βλέπουμε την Εκκλησία να θάβει την αλήθεια ! Τα ίδια κάνει και το Βατικανό ! Προχτές τους κατήγγειλε ο οργανισμός ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ!!! Για συγκάλυψη !
Εδώ στην Αμερική προ αρκετά χρόνια. Ένας καθολικός Ιερέας βίασε περίπου ....220 παιδιά !!! Καλά το διαβάσατε ....220 και βάλε...παιδιά ! Διότι ποτέ το Βατικανό και η Καθολική Αρχιεπισκοπή δεν τον απέσυρε ....ενώ γνώριζε την αλήτικη σεξουαλική ζωή του ! Άι στο διάολο βραδιάτικα !!! Μακριά ρε σας λέω ,γενικά από όλες της θρησκείες ! Μακριά από τα ράσα και της κελεμπίες ! Άι σιχτίρ

Στράτος Δ
19/02/2014 at 12:25 am
ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΝΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑ ΠΑΓΚΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΩΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ...

Anonymous

18/02/2014 at 11:08 pm
για να εχει το θρασος ο Γεωργιανος να απαιτει χρηματα από τον δεσποτη και να εξαγριωθει επειδή δεν του εδωσε , αυτό σημαινει μονο ένα πραγμα, ότι δηλαδη ειχαν πολύ στενες σχεσεις με τον ιερεα

www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: