Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Καλησπέρα σας!

Και οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις μας, ήταν…

Όχι κι αυτό, ρε πούστη! Σε εκδήλωση της Μητρόπολης Λάρισας, για τον «Όσιο» Πορφύριο τον Μαλακασιανό, έψαλαν εόρτιους ύμνους και μελοποιημένα προσόμοια του νέου «Αγίου», μεταξύ των οποίων και το… «μια γυναίκα, δυο άντρες = κομπολόι, δίχως χάντρες»! Τρομερό! Φαίνεται ότι οι διοργανωτές, μπέρδεψαν το κομποσκοίνι με το κομπολόι του αγίου, και τη βούρτσα του με την…


ΒΙΝΤΕΟ: Τελικα, κύριε Σαμαρά να συνεχίσουμε τη κουβέντα για το ποιος είναι... άθεος;


Protothema.gr: «Στην εκδήλωση (σημ. «χαίρετε»: εκεί που έγινε «της πουτάνας») χοροστάτησε ο μητροπολίτης Γλυφάδας, ο οποίος και παρέδωσε τη σκυτάλη στον αστέρα του λαϊκού πενταγράμμου Λευτέρη Πανταζή, ο οποίος κάλεσε επιτακτικά "όλα τα μωρά στην πίστα"!».


Χάπενινγκ, στο τοπικό πανηγύρι του αγίου Ευγενίου, του… Τραπεχουντίου! ...Με τον μητροπολίτη Βέροιας, βεβαίως - βεβαίως… Και με… αμαρτωλούς και κλέφτες, να φυλάνε τιμητικά τα λείψανα του αγίου! Χα!


Στην υγειά σας… κοπιάστε! Χαίρετε!


Στο κατηχητικό στέλνει ο Α. Τσίπρας τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ


Ξημερώνει… Καλημέρα σας, καλό ξεκίνημα! Ο θεός μαζί σας! Χαίρετε!


ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ: "Ο Σεραφείμ ζητά εξηγήσεις από τον Τσίπρα για το θρήσκευμα "


«Γέρων Μπεσαμέλιος ο δεκαμηνίτης»


Άρχοντας Κουροπαλάτος κατά Unfollow


Ο Μπεσαμέλιος αντικατέστησε τον Παστίτσιο


Μητροπολίτης Φθιώτιδος Νικόλαος: Βγήκε πάλι, για να διαλαλήσει την πραμάτεια του… Το μουμιοποιημένο πτώμα, του παπα-Βησσαρίωνα!!!..


Καλό μεσημέρι… Καλή συνέχεια… Χαίρετε!


Ζέτα Μακρή, υφυπουργός Υγείας, χθες στο πρωτοχρονιάτικο δείπνο του Ελληνογερμανικού εμπορικού και βιομηχανικού Επιμελητηρίου: Πήγε σεμνή, με μάξι φόρεμα… Έκατσε σταυροπόδι, στο πρώτο τραπέζι της πίστας … Και τότε, ο ταχυδακτυλουργός (αλε-βου-πας), …της εξαφάνισε όλο κάτω μέρος από το φόρεμα της!.. (…ευτυχώς, που δεν υπήρξε μεγαλύτερη αποκάλυψη στις κρυφές χάρες της… Είχε προλάβει η ίδια, να ρίξει μια άσπρη πετσέτα φαγητού στα γόνατα της)


Καλημέρα, στην υγειά σας… Κοπιάστε! Χαίρετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: