Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Τελικά είμαστε όλοι ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ;;;

Διαβάζω, ...
και σε παρένθεση σχολιάζω:

Τελικά είμαστε όλοι ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ;;
Επιστήμονας υποστηρίζει πως οι άνθρωποι μεταφέρθηκαν από το Διάστημα στη Γη!!!
 

Ένας Αμερικανός οικολόγος υποστηρίζει ότι οι άνθρωποι δεν προέρχονται από τη Γη αλλά μεταφέρθηκαν στον πλανήτη από εξωγήινους πάνω σε κομήτες πριν 60.000 με 200.000 χρόνια.  Μάλιστα ο Δρ. Ellis Silver επικαλείται διάφορα χαρακτηριστικά που σχετίζονται με τη φύση του ανθρώπου για να «αποδείξει» στο νέο του βιβλίο ότι οι άνθρωποι δεν εξελίχθηκαν μαζί με τις υπόλοιπες μορφές ζωής στον πλανήτη. 

Ειδικότερα, ο Δρ. Silver αποδίδει τους πόνους στην πλάτη στο γεγονός ότι ο άνθρωπος κατάγεται από έναν κόσμο με πολύ χαμηλότερη βαρύτητα, ενώ υποστηρίζει πως καιγόμαστε από τον ήλιο επειδή δεν σχεδιαστήκαμε για να εκτεθούμε στο φως του.
(Σχεδιαστήκαμε; Δεν πλαστήκαμε; Και στο πρώτο στάδιο του σχεδίου αυτου είχαμε και ουρά; Δηλαδή, το χώμα που πήρε ο Πλάστης ήταν κάποιο ζώο, και γι αυτό έχουμε και το φαινόμενο της κύστης του κόκκυγα, που πιθανόν να είναι τα υπολείμματα εκείνης της ουράς;)

Άλλο ένα παράδειγμα που αναφέρει είναι αυτό του τοκετού, λέγοντας πως τα μωρά έχουν ασυνήθιστα μεγάλα κεφάλια και δυσκολεύουν τη μητέρα στη γέννα, πρόβλημα που δεν αντιμετωπίζουν τα υπόλοιπα είδη στον πλανήτη.

«Ο άνθρωπος θεωρείται το πιο αναπτυγμένο είδος στον πλανήτη κι όμως δεν ταιριάζει ούτε είναι εξοπλισμένος για το περιβάλλον της Γης: τον πειράζει το φως του ήλιου, δεν του αρέσουν πολλές τροφές, έχει υπερβολικά υψηλά ποσοστά χρόνιων ασθενειών κλπ», εξηγεί ο οικολόγος.

Μεταξύ άλλων, ο Δρ. Silver υποστηρίζει πως οι Νεάντερταλ διασταυρώθηκαν με άλλο είδος, πιθανότατα από το Άλφα Κενταύρου, τον πλησιέστερο αστερισμό στο ηλιακό μας σύστημα, σε απόσταση 4,37 ετών φωτός από τον Ήλιο.

(Να υποθέσουμε δηλαδή, ότι ο Κάιν –ένα από τα παιδιά του Αδάμ και της Εύας, όταν σκότωσε τον Άβελ τον αδελφό του και αναγκάστηκε να φύγει από την κοινότητα του, την οικογένεια των μεταναστών απο τον Άλφα Κενταύρου, πήγε και έκανε δική του κοινότητα, βρίσκοντας γυναίκα Νεάντερταλ;)

Ο οικολόγος δεν σταματά εκεί και εκφράζει την άποψη πως η Γη ενδέχεται να είναι ένας πλανήτης – φυλακή, στον οποίο θα παραμείνουμε μέχρι να συμμορφωθούμε, καθώς είμαστε βίαιο είδος.


(Δηλαδή ο Παράδεισος ήταν στο Άλφα Κενταύρου; Γι αυτό και μπορούσαν να είναι γυμνοί εκεί; Δηλαδή εξοριστήκαμε από εκεί, μεταφερόμενοι εδώ στη Γη; Εδώ, όπου σύμφωνα με την Γραφή – την κατάρα του θεού: «οι συνθήκες θα είναι πλέον πολύ σκληρές για την εργασία του άντρα, και η γυναίκα θα γεννά με μεγάλη δυσκολία τα παιδιά της»!..)

(Είχε αυτά τα ζώα ο επί της Γης Παράδεισος; Και όταν εκδιώχτηκαν από εκεί οι πρωτόπλαστοι, τι απέγιναν αυτά;)

Εξάλλου, όπως τονίζει είναι πάρα πολλοί οι άνθρωποι που αισθάνονται ότι δεν ανήκουν σε αυτόν τον πλανήτη. 
Προφανώς εκείνος είναι ένας από αυτούς. 

1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

Διαβάζω:
05 Δεκ 08:29
Οι Νεάντερταλ έφτιαχναν μεζονέτες!

Άλλη μια ανακάλυψη έρχεται να επιβεβαιώσει ότι οι Νεάντερταλ δεν ήταν ένα περιορισμένης νοημοσύνης είδος που ζούσε σε πρόχειρα καταλύματα και απλά έτρωγε και κοιμόταν.

Προηγούμενες έρευνες έχουν αποδείξει ότι οι Νεάντερταλ είχαν ανεπτυγμένη νοημοσύνη, έφτιαχναν πολύπλοκα εργαλεία ενώ είχαν ακόμη και καλλιτεχνικές ανησυχίες. Επιπλέον έχει διαπιστωθεί ότι μπορούσαν να κατασκευάσουν κατοικίες. Τώρα διαπιστώνεται ότι οι Νεάντερταλ που ζούσαν σε σπηλιές τις διαμόρφωναν με τρόπο ανάλογο με εκείνον που το κάνει και ο σύγχρονος άνθρωπος. Δημιουργούσαν ξεχωριστούς χώρους με συγκεκριμένες χρήσεις όπως για παράδειγμα, υπνοδωμάτια, σαλόνι και κουζίνα.

Η πέτρινη «μεζονέτα»

Ομάδα αρχαιολόγων με επικεφαλής επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Κολοράντο στις ΗΠΑ πραγματοποίησε ανασκαφές σε μια περιοχή της βορειοδυτικής Ιταλίας όπου εντοπίστηκαν μετά από κατάρρευση σπήλαια όπου διέμεναν κάποτε άνθρωποι. Ανακάλυψαν ένα σπήλαιο που όπως αποδεικνύεται ήταν στην πραγματικότητα μια… μεζονέτα που είχαν δημιουργήσει κάποιοι Νεάντερταλ.

Το σπήλαιο ήταν χωρισμένο σε διάφορα επίπεδα. Το ψηλότερο επίπεδο χρησιμοποιούνταν ως κουζίνα αλλά και ως χώρος όπου γίνονταν διάφορες εργασίες όπως επισκευές εργαλείων κ.α. Το μεσαίο επίπεδο χρησιμοποιούνταν ως σαλόνι και υπνοδωμάτιο ενώ το πρώτο επίπεδο που βρισκόταν η είσοδος λειτουργούσε ως ένα είδος χολ στο οποίο οι Νεάντερταλ δεν περνούσαν πολύ χρόνο.

Οπως διαπίστωσαν οι ερευνητές στο πρώτο επίπεδο οι κάτοικοι εναπόθεταν διάφορα αντικείμενα είτε για να μην πιάνουν χώρο στο υπόλοιπο… σπίτι είτε για να τα βρίσκουν εύκολα αφού το πρώτο επίπεδο ήταν εκείνο που είχε το περισσότερο φως.

«Η αντίληψη που υπήρχε ήταν πώς οι Νεάντερταλ δεν ζούσαν σε οργανωμένους χώρους και ότι ο σύγχρονος άνθρωπος ήταν αυτός που προχώρησε στη δημιουργία οργανωμένων κατοικιών. Οπως φαίνεται τελικά οι Νεάντερταλ δεν ζούσαν κάπου όπου τα έκαναν όλα στο ίδιο σημείο και πετούσαν εκεί ατάκτως τα πράγματα τους αλλά αντίθετα θεωρούσαν πολύ σημαντική την οργάνωση του χώρου στον οποίο ζούσαν» αναφέρει ο Τζούλιεν Ρίελ Σαλβατόρε, επικεφαλής της μελέτης που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση «Canadian Journal of Archaeοlogy»

http://www.briefingnews.gr/texnologia/item/75766-oi-neantertal-e