Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Καλησπέρα σας! Χρόνια πολλά!

Και οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις μας, ήταν…

Γνωστοποιήθηκε το όνομα του ιερωμένου με το νυφικό και με τη γούνα, από την ίδια την Μητρόπολη που υπηρετεί… Πρόκειται για ιερο-Διάκονο τελικά (και όχι Αρχιμανδρίτη), για τον πατέρα Διονύσιο Γιαννακάκη (Ιερά Μονή Ισιώματος Καρυών), της Ιεράς Μητροπόλεως Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως….


Φωτογραφία -ντοκουμέντο, από τα όργια (τσιμπούκι στον Αλβανό), του Ηγούμενου της Παιανίας, -παπά Ποιμένα (Νικολάου) Ταλάντζη.


1. Δώσαμε προηγουμένως κάποιες ιδέες σχετικά με τα δώρα των εορτών… Είπαμε για τα παιδιά… Παρουσιάσαμε μια αγιογραφία του Πορφύριου κατάλληλη για παιδιά διότι μοιάζει με γνωστό χαρούμενο χαρακτήρα των κινουμένων σχεδίων… 2. Να πούμε τώρα κάτι σχετικό και για τους μεγάλους… Μια ιδέα λοιπόν, για δώρο, ένας πινάκας του Πορφύριου, για το σαλόνι! Χαρούμενο θέμα και αυτό: Εξωραϊσμένος, ρετουσαρισμένος, με ωραία κορνίζα! Θαύμα!


Η άγνωστη ιστορία της ελληνικής μαφίας της Νέας Υόρκης που ακόμη και οι Ιταλοί θεωρούσαν ανώτερή τους


Έρχονται Χριστούγεννα… Έχετε άραγε σκεφτεί -από τώρα- τι δώρο θα κάνετε στα παιδιά; Αν ναι, τότε κάτι χαρούμενο -φυσικά… Να μαντέψω; 1. Για τα πιο μικρά παιδιά: τις περιπέτειες –ίσως- του Elmer Fudd, και 2. Για τα πιο μεγάλα.. Κάτι σχετικό: Μια φρέσκια εικόνα –μήπως- του γ. Πορφύριου;


Γιορτάζει σήμερα τα ονομαστήρια της, η ετικέτα μας: «Αγία Βαρβάρα Αργυρούπολης» (θεματική ενότητα με 43 αναρτήσεις, σχετικές με την ενορία μου.)


BLOGxairete: Είμαστε καλά, και συνεχίζουμε… (Καλημέρα σας!)


ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: 20 Ιουλίου 2009 - stavroula είπε… Βλέπω ότι το «χαίρετε» συμπληρώνει – αισίως – ένα χρόνο! :-)


Διαβάζονται οι αναρτήσεις μας, για τα Σόδομα και Γόμορρα της Εκκλησίας της Ελλάδος


Η αγία οικογένεια της ιεράς αρχιεπισκοπής, στο «δόγμα»


Δεν εορτάζει ο Πειραιώς


Τι θα πάει να κάνει στο Άγιο Όρος, ο ηθοποιός Λεωνίδας Καλφαγιάννης; (αποκαλυπτικές δηλώσεις, και σχετική φωτο)


Καλησπέρα σας!


Ο Μητροπολίτης της Φιλαδέλφειας (όχι της Νέας, αλλά της παλιάς στην Τουρκία), κύριος Μελίτων Καράς, χθες στη Μαλακάσα Αττικής, σήκωσε το πνευματικό (1.5 μ.) ανάστημα του, και διακήρυξε: «Άγιος ο γέροντας Πορφύριος!» (Πόσο να πήγε άραγε το μαλλί, γι αυτήν την επιχείρηση; Εκτός από το Φανάρι, παίρνουν ποσοστά και οι τούρκοι;)


Καλημέρα σας! Ξεκινήσαμε συν θεώ, και σήμερα… Παντός καιρού –ως γνωστόν, το «χαίρετε»… Κόντρα στον καιρό, πάντα! Χαίρετε!


Μέχρι να βρεθεί λοιπόν, το εξαφανισμένο σκήνωμα -του φρέσκου μας αγίου, του παπα-Πορφύριου...


Τελικά είμαστε όλοι ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ;;;


ΔΙΑΒΑΖΩ: Σοκάρει η ομολογία του πρωταγωνιστή του ροζ video με τον πατέρα Ποιμένα!


Το συγκλονιστικό σκίτσο του Χαντζόπουλου για την 13χρονη Σάρα που πέθανε από τις αναθυμιάσεις μαγκαλιού [εικόνα]


Παναγιώτατος: Μην απογοητεύεστε που η κ. Κεφαλογιάννη, μας επισκέφτηκε εδώ στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, ντυμένη σύμφωνα με το πρωτόκολλο…


Ανατροπή: Διαψεύδεται τελικά το ότι η τραγουδίστρια Ειρήνη Μερκούρη έγινε μοναχή! Απλά, λένε ότι επισκέπτεται συχνά τον Ταξιάρχη στο Μανταμάδο για να βλέπει τον φίλο της εκεί, τον… ψάλτη! Διανυκτέρευσε μάλιστα και εκεί μέσα! (μαζί του;)


Καλησπέρα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: