Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Ηλείας Γερμανός: Είσαι φωτογράφος; Απόδειξη!

ΔΙΑΒΑΖΩ:
20:02 | 30/11/2013
Ηλείας Γερμανός: Είσαι φωτογράφος; Απόδειξη!

Καθόλου απίθανη μια ενδεχόμενη είδηση αιφνίδιου θανάτου ελληνορθόδοξου ιερέα, από σοκ, κατά την τέλεση μυστήριου… Λόγω συγκοπής δηλαδή, από όλα αυτά τα σεξουαλικά που αντικρίζει εκείνη την ώρα ο χριστιανός! Πιθανή μια αναστάτωση κάτω από τα ράσα, μετά μια καρδιακή αρρυθμία, και μπαμ και κάτω ο άνθρωπος!


Με εγκύκλιό του ο μητροπολίτης ζητάει το σεβασμό της Εκκλησίας και των μυστηρίων
Μια εβδομάδα μετά την εγκύκλιο του Μητροπολίτου Χαλκίδος με την οποία "αφόριζε" τους στολισμούς στις βαπτίσεις...

Δεν ξανάγινε! Ιδού η Εγκύκλιος του Μητροπολίτη Χαλκίδας, και η απαγόρευση στις γυναίκες που παρευρίσκονται στα μυστήρια (γάμου και βάφτισης) να επιδεικνύουν τα όποια κάλλη τους -ιδίως τα λεγόμενα «απόκρυφα» από αυτά!


...επανέρχεται αυτή τη φορά ο Μητροπολίτης Ηλείας Γερμανός με δική του εγκύκλιο, στην οποία μεταξύ άλλων ασχολείται και με την παρουσία των φωτογράφων στα Ιερά Μυστήρια. 
 
Χαρακτηριστικό είναι ότι στο κείμενο ο προκαθήμενος της εκκλησίας της Ηλείας, ζητάει από τους φωτογράφους να είναι προσεκτικοί, να ντύνονται ευπρεπώς και να σέβονται τόσο τους εκπροσώπους του Κλήρου, όσο και το μυστήριο. 
 
Με λίγα λόγια απαιτεί από τους επαγγελματίες του είδους να συμμορφώνονται με τους "κανόνες της Εκκλησίας" και να "φέρουν την επαγγελματικής τους κάρτα, για επαλήθευση των προσωπικών τους στοιχείων".
  
http://xairete.blogspot.gr/2010/06/blog-post.html
www.news.gr
ΣΧΕΤΙΚΟ: 
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2013

Έκτακτο: «Ταπηροκρανίαση», έδειξε η αξονική τομογραφία για τον γέροντα μητροπολίτη Ηλείας κ. Γερμανό! Τη βγάζει, δεν την βγάζει! (Αποκλειστικό: όλοι οι ιατρικοί διάλογοι)

Δεν υπάρχουν σχόλια: