Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Πρόβα «νυφικού» για πασίγνωστο Αρχιμανδρίτη της Πελοποννήσου (φωτο ντοκουμέντο)

ΔΙΑΒΑΖΩ:
22/11/2013 - 21:35
Πρόβα «νυφικού» για πασίγνωστο Αρχιμανδρίτη της Πελοποννήσου –
Δείτε πως κατάντησαν την εκκλησία οι αθεόφοβοι!

(φωτο ντοκουμέντο)
 

Ανοίξαμε τις πύλες τις κολάσεως και δεν θα σταματήσουμε μέχρι να τους ξεβρακώσουμε όλους! 
Στην αποκλειστική φωτογραφία του makeleio.gr ο εικονιζόμενος/η είναι πασίγνωστος Αρχιμανδρίτης της Πελοποννήσου και μάλιστα βρίσκεται κοντά σε πολύ γνωστό Μητροπολίτη, ιδιαίτερα σοβαρό και αυστηρό άνθρωπο του Θεού,  ο οποίος όμως δυστυχώς αγνοεί τις δράσεις και τις προσωπικές … φαντασιώσεις του νεαρού!

Να σημειώσουμε πως ο συγκεκριμένος/η είναι επίσης και  Πνευματικό Παιδί του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου συνεπώς υπάγεται στο Νέο ημερολόγιο και δεν είναι Παλαιοημερολογίτης!

Η αποκλειστική φωτογραφία είναι τραβηγμένη από ένα «πάρτι» μεταξύ φίλων που αποφάσισαν να βάλουν ο καθένας από μια στολή! 

Ο Αρχι – νυμφευόμενος που σημειωτέον πληρώνεται με 1000 ευρώ μισθό, αποφάσισε να ρίξει επάνω του το πέπλο της «παρθένας», να βάλει κατακόκκινο κραγιόν  (της μη παρθένας) και να βάψει τα μάτια του (τα οποία κρύψαμε προς το παρών) με μωβ σκιά και βλεφαρίδα κάγκελο!

Το makeleio.gr που διαθέτει και άλλα ντοκουμέντα από τη νύφη του Μοριά, υποσχέθηκε, μετά την υπόθεση του  Ποιμένα που πήρε τεράστιες διαστάσεις μετά τις αποκαλύψεις μας, πως θα ανοίξει τις πύλες τις κολάσεως και θα τηρήσει την υπόσχεσή του!

Και αν ο «πάτερ» – νύφη έχει κανένα πρόβλημα δεν έχει παρά… να μας πάρει τηλέφωνο να του δώσουμε τον λόγο… Να δούμε τι έχει να πει για το ξυρισμένο φρύδι και τα ξεφτιλίκια του! Έρχονται πολύ δυσάρεστα νέα…


http://www.makeleio.gr/?p=30271

Δεν υπάρχουν σχόλια: