Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΠΑ-ΗΛΙΑΣ ΥΦΑΝΤΗΣ ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ

Νοεμ 5 τις 9:45 μ.μ 
Από: ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ 
http://ellinikoforoum.blogspot.gr/2013/11/blog-post_8882.html
Προς: ιστολόγιο «χαίρετε»
ΠΕΤΑΞΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥΣ

του ΠΑΠΑ-ΗΛΙΑ ΥΦΑΝΤΗ

Θεσσαλονίκη, Άγιος Δημήτριος: 
Μία απ’ τα ίδια, τα περυσινά… 

Οι αποκρουστικοί και γελοίοι λήσταρχοι και οι δολοφόνοι του λαού είχαν δικαίωμα εισόδου στον οίκο του Θεού. Κι ακόμη κάποιοι γαλαζοαίματοι, με ειδικές προσκλήσεις. Περιφρουρούμενοι από την κουστωδία των οργάνων προστασίας του καθενός επίσημου αλήτη. Και ο λαός του Θεού έξω απ’ τα φασιστικά κιγκλιδώματα της ντροπής και της προσβολής κάθε ιερού και οσίου. Σε μεγάλη απόσταση. Απόσταση αδυσώπητου μίσους. Και αυτό λέγεται εορτασμός της μνήμης του Αγίου Δημητρίου….

Εσείς, Παναγιώτατοι, δεν νιώσατε νυγμούς και τριγμούς στη συνείδησή σας απ’ όλη αυτή την ανίερη και πανάθλια σκηνοθεσία; Δεν σκεφθήκατε ότι...
Ο Χριστός και ο Άγιος Δημήτριος και οι εκατόμβες των ηρώων και των αγίων το μόνο, που θα μπορούσαν να νιώσουν, ήταν ντροπή και αηδία; Γιατί οι ήρωες και οι άγιοι ήταν αίμα από το αίμα και σάρκα από τη σάρκα του λαού! Ο οποίος γνωρίζει ότι αυτοί, για χάρη των οποίων τον καταφρονήσατε, μας οδηγούν στα μαύρα μεσάνυχτα του ναζιστικού και σιωνιστικού μεσαίωνα…

Εσείς, Παναγιώτατοι, οι τόσο λαλίστατοι δεν έχετε καταλάβει τίποτε απ’ αυτή την πραγματικότητα; Δεν συγκινείστε απ’ την εξαθλίωσή του λαού; Δεν ακούτε τις οιμωγές του; Δεν έχετε μάτια να ιδείτε τα εκατομμύρια των ανέργων και τις χιλιάδες αγχόνες των αυτοκτονιών; Που, σε τελική ανάλυση, είναι δολοφονίες!


Αν στη θέση σας ήταν ο Αμβρόσιος Μεδιολάνων θα δεχόταν ποτέ μια τόσο ανίερη, σε βάρος του λαού συμπαιγνία; Ή θα έβγαινε στα προπύλαια του ναού και θα τους απέκλειε την είσοδο. Λέγοντάς τους ότι ο ναός ανήκει στο Θεό και στο λαό. Και σε καμιά περίπτωση στους δολοφόνους και τους λήσταρχους του λαού και του Θεού. Και βέβαια έχει γίνει πια μόνιμο καθεστώς να γιορτάζονται οι εθνικές μας γιορτές με τον ίδιο επαίσχυντο και αποκρουστικό τρόπο.

Με κυρίαρχο χαρακτηριστικό γνώρισμα της απόλυτης διαστροφής το να κρατούν το λαό σε μεγάλη απόσταση απ’ το χώρο των παρελάσεων. Γιατί, προφανώς, όσο μεγαλύτερα είναι τα εγκλήματά τους και βδελυρές οι προδοσίες τους, τόσο μακρύτερα θέλουν να αισθάνονται το λαό. Με την προστασία των φασιστικών κιγκλιδωμάτων και την περιφρούρηση των αστυνομικών ορδών.


παπα-Ηλίας
papailiasyfantis. wordpress. com

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=327958517348024&set=a.319960878147788.1073741830.319938531483356&type=3&theater

Δεν υπάρχουν σχόλια: