Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

H «Ιερά» Μητρόπολις Ιλίου, μας ενημερώνει για τις κινήσεις του Σεβασμιότατου… Μας παραπέμπει με λινκ, σε δημοσίευμα σχετικό με εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκε… Πήγαμε στη σχετική σελίδα, διαβάσαμε το δημοσίευμα, είδαμε και κάποιες… πιπεράτες εικόνες! Καλοπερνάει ο («καλόγερος») Σεβασμιότατος! Χα!

Το βραβείο για τον Αρχιεπίσκοπο παρέλαβε ο Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας

Ιερά Μητρόπολις Ιλίου 
4 hours ago
Στην εκδήλωση αυτή ο Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας παρέλαβε βραβείο εκ μέρους του Αρχιεπισκόπου Αθηνών, στη διάρκεια της 3ης πολιτιστικής συνάντησης Δυτικής Αττικής.

Αυλαία για το μεγάλο πολιτιστικό αντάμωμα στο δήμο Φυλής 
www.doxthi.gr "Δυτική Όχθη" Εφημερίδα τοπικής αυτοδιοίκησης

Αφιερωμένη στην ένωση ανθρώπων που προέρχονται από διαφορετικούς πολιτισμούς αλλά τους διέπουν οι ίδιες αξίες και η κοινή πορεία σε έναν τόπο καθώς και στον αρβανίτικο πολιτισμό, ήταν η τελευταία ημέρα της 3ης πολιτιστικής συνάντησης Δυτικής Αττικής που κόσμησε για τέσσερις ημέρες το Ολυμπιακό στάδιο Πάλης και την πόλη των Άνω Λιοσίων.
 
Βασίλης Ταταρόπουλος, Σταυρούλα Αγγέλου, Δημήτρης Ανυφαντάκης 

Μια ημέρα κατά την οποία ξεχώρισαν οι βραβεύσεις του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου, της αγαπημένης συντρόφου του Νίκου Ξυλούρη Ουρανίας, του επίτιμου προέδρου του συλλόγου Αρβανίτικου Πολιτισμού «Η Γρίζα» αλλά και η ανακοίνωση της πόλης που θα φιλοξενήσει το επόμενο ετήσιο πολιτιστικό αντάμωμα.
Η Χαρούλα Μπάκωση σε οικογενειακές στιγμές

Δεν μπόρεσε τελικά να παρευρεθεί στην τελετή λήξης, όπως ήταν προγραμματισμένο, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος, εξαιτίας μιας έκτακτης υποχρέωσης, το βραβείο του ωστόσο παρέλαβε ο Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας, ο οποίος μετέφερε τους θερμούς του χαιρετισμούς του Μακαριωτάτου και μίλησε με ζεστά λόγια για την πρωτοβουλία και την υλοποίηση αυτής της πρωτοβουλίας που ενώνει ανθρώπους και συλλόγους της Δυτικής Αττικής.
http://www.doxthi.gr/topika/fylh/4899-2013-10-14-10-41-59 

ΣΧΕΤΙΚΟ: 
Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2012

Η Παναγία Παλατιανή, στο facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια: