Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Dane Milandou είπε... Αυτά που γράφει στην επιστολή του ο κ. Καραμάτσκος είναι όλα αλήθεια και δεν τα γράφει όλα. Αυτός ο επίσκοπος μόνο κακό κάνει στην εκκλησία μας και ο Πατριάρχης τον στηρίζει.

ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ:

Ανοιχτή επιστολή προς τον Μακαριότατο Πατριάρχη

Ο κ. Dane Milandou είπε...

Αυτά που γράφει στην επιστολή του ο κ. Καραμάτσκος είναι όλα αλήθεια και δεν τα γράφει όλα. Αυτός ο επίσκοπος μόνο κακό κάνει στην εκκλησία μας και ο Πατριάρχης τον στηρίζει. Εκτός από τα ψέματα και τις συκοφαντίες κατά του ιεραποστόλου π. Θεολόγου, που είναι ο πνευματικός μας πατέρας, τις άσχημες λέξεις που μπροστά του λέει ο φίλος του, ο ίδιος χρησιμοποιεί το λεξιλόγιο αυτό και σε μια συνομιλία μας μου είπε: «αυτά όλα Ρωμανέ είναι μα-λα-κί-ες».
 

Τις πιο πολλές Κυριακές δεν πηγαίνει στην Εκκλησία, που είναι κάτω από το μπαλκόνι του, κάθεται με τον φίλο του στο μπαλκόνι και καπνίζει σκανδαλίζοντας τους πιστούς.
Για τα ηθικά θέματα και τη νυχτερινή ζωή του, για την οποία μας ενημέρωσε η αστυνομία έχουμε γράψει επιστολή και στον Πατριάρχη, αλλά αντί να τιμωρηθεί αυτός τιμωρήθηκαν με αφορισμό οι νέοι που αντέδρασαν και τώρα ετοιμάζεται να αφορίσει και όσους νέους πήραν μέρος σε μια συγκέντρωση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων μας.
 

Πολλοί νέοι γράφουν στο Facebook της νεολαίας του ΚΟΝΓΚΟ ότι δεν θα ξαναπάνε σε μια εκκλησία που έχει ένα τέτοιο επίσκοπο, με ζωή απαράδεκτη και που τρομοκρατεί τους νέους. 
Αν βλέπατε τι γράφουν οι νέοι θα αισθανόσασταν αηδία για όσα συμβαίνουν στην πατρίδα μου.
 

Dane Milandou (Ρωμανός το όνομα του βαπτίσματος), σπουδαστής του Παντείου Πανεπιστημίου
 

31 Οκτωβρίου 2013 - 1:07 π.μ. 
http://xairete.blogspot.gr/2013/10/blog-post_30.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: