Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Τρέμει την φυλακή ο Βενιζέλος! Πανικός του, όταν ο Αβραμόπουλος είπε ναι στην εξεταστική

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Τρέμει την φυλακή ο Βενιζέλος! 
Πανικός του, όταν ο Αβραμόπουλος είπε ναι στην εξεταστική

Γενιές δεκατέσσερις περνάει τον υπουργό Αμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο αλλά και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Θεωρεί ότι ο κ. Αβραμόπουλος το πρωί τον άφησε ακάλυπτο δηλώνοντας ότι η παρούσα κυβέρνηση δεν φοβαται την Εξεταστική για τα υποβρύχια.

[...] Εκεί όμως που ήταν καταπέλτης ήταν όταν είπε αναφερόμενος στον κ. Αβραμόπουλο: "Οι υπουργοί είναι για να αναλαμβάνουν ευθύνες και να φέρνουν αποτελέσματα. Δεν είναι για να κάνουν τον καλό στην αντιπολίτευση".

Νωρίτερα, στην Βουλή με σκληρούς χαρακτηρισμούς ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, προανήγγειλε Εξεταστική Επιτροπή για τον Σκαραμαγκά.

Ο κ.Τσίπρας έκανε λόγο για "μεγάλο οικονομικό και πολιτικό σκάνδαλο", των ναυπηγείων Σκαραμαγκά.

«Υπάρχουν τεράστιες πολιτικές ευθύνες που δεν σας βαραίνουν προσωπικά. Βαραίνουν όμως την κυβέρνηση στην οποία συμμετέχετε. Το 2010 η σύμβαση που υπεγράφη από τους τότε υπουργούς Βενιζέλο και Παπακωνσταντίνου όχι μόνο δεν διευκόλυνε να φύγουμε από αυτόν τον βρώμικο αγωγό, αλλά αυτός ο αγωγός δεν έκλεισε, δεν αποστειρώθηκε αλλά συνέχισε να ρέει» υποστήριξε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε:

«Στη σύμβαση του 2010 που φέρει τη σφραγίδα Βενιζέλου Παπακωνσταντίνου υπάρχει οσμή σκανδάλου. Πρέπει να εξετάσουμε πλήρως την υπόθεση. Δεν είναι μόνο ο κ. Τσοχατζόπουλος το πρόβλημα της διαπλοκής και της διασπάθισης του δημόσιου χρήματος στη χώρα».
 

Είπε μάλιστα ότι θα παραπέμψει στον ανακριτή και όλα τα στοιχεία της σύμβασης για να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες όσων εμπλέκονται σε αυτή, εκτιμώντας ότι πρόκειται για ένα "διαρκές σκάνδαλο".

newsit.gr
http://anemosantistasis.blogspot.gr/2013/10/blog-post_6825.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: