Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Το ΣΔΟΕ περίμενε να φύγει ο αρχιεπίσκοπος Θυατείρων...

«Πίσω έχει η αχλάδα» (και του ΣΔΟΕ) «την ουρά»… 
Όπως κι αυτή η ουρά, του Σεβ. Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Γρηγόριου.

ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΗΜΕΡΑ:
Το ΣΔΟΕ περίμενε να φύγει ο αρχιεπίσκοπος Θυατείρων...

Την ιστορική μονή Αγίου Γεωργίου Επανωσήφη επισκέφθηκε προχθές ο αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Γρηγόριος, συνοδευόμενος από τον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ειρηναίο, επισκεπτόμενος την Κρήτη.
Το ΣΔΟΕ όμως καιροφυλακτούσε...

Μόλις αποχώρησε ο υψηλός επισκέπτης ανακοινωσε τη λυπητερή...
Υψηλότατο πρόστιμο, που προσεγγίζει τις 500.000 ευρώ, επέβαλε το ΣΔΟΕ Κρήτης στη Μονή Αγίου Γεωργίου Επανωσήφη, για την έκδοση πλαστών τιμολογίων.
Οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ ολοκλήρωσαν πριν από λίγες μέρες τον έλεγχο στα βιβλία της Μονής Επανωσήφη και αφού εξέτασαν και το υπόμνημα που κατέθεσαν οι υπεύθυνοι της Μονής, επέβαλαν πρόστιμο 458.100 ευρώ.


http://www.ierovima.gr/pages/article.aspx?id=4900


Διαβάζω:
2 Οκτωβρίου 2013, 01:02 

Την ιστορική Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Επανωσήφη, την μεγαλύτερη ανδρική Μονή της Εκκλησίας Κρήτης, επισκέφθηκε εχθές ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Γρηγόριος, συνοδευόμενος από τον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ειρηναίο. 
Να σημειωθεί ότι ο Σεβ. κ. Γρηγόριος ευρίσκεται ήδη στην Κρήτη από την περασμένη Πέμπτη με αφορμή την ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στην Ορθόδοξη Ακαδημία στα Χανιά για τον μακαριστό Πατριάρχη κυρό Αθηναγόρα, στην οποία εκπροσώπησε την Α.Θ.Π. τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο.

http://www.amen.gr/?op=article&id=15651

Δεν υπάρχουν σχόλια: