Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

- Παρακαλώ, η «νέα Εκκλησία», η ξανθιά κοπέλα με το μοβ φόρεμα, να έρθει μια θέση μπροστά , για… να με προσέχει καλύτερα. Και ο νεαρός παπάς μπροστά της, να πάει μια θέση πίσω, μπροστά στον μεσόκοπο παπά, που εκπροσωπεί την «παλιά Εκκλησία»!..

- Παρακαλώ, η «νέα Εκκλησία», η ξανθιά κοπέλα με το μοβ φόρεμα, να έρθει μια θέση μπροστά , για… να με προσέχει καλύτερα. 
Και ο νεαρός παπάς μπροστά της, να πάει μια θέση πίσω, μπροστά στον μεσόκοπο παπά, που εκπροσωπεί την «παλιά Εκκλησία»!..

Διαβάζω:
 

Σάββατο 28/9 στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, το Εναρκτήριο Συνέδριο του νέου Κατηχητικού έτους 2013-2014 της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος. 

Συμμετείχαν οι Ιερείς Νεότητος των ενοριών και οι κατηχητές και κατηχήτριες που θα στελεχώσουν το κατηχητικό έργο.
 

Τις εργασίες του συνεδρίου άνοιξε ο Αρχιμ. Θεοδόσιος Μαρτζούχος, Κληρικός της Ι. Μητροπόλεως Νικοπόλεως & Πρεβέζης, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα «Εκκλησία τόσο παλιά και τόσο νέα».

Τον τελευταίο λόγο είχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, ο οποίος τόνισε προς τους συνέδρους τη μεγάλη του χαρά για την παρουσία και το ενδιαφέρον που δείχνουν για τη μετάδοση της πίστεώς μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: