Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Όταν πέφτει η αγιωτική μάσκα στο Αγιορείτικο Βήμα, αποκαλύπτεται ένα φασιστικό πρόσωπο!

Διαβάζω στην ανάρτηση:
Δευτέρα, 30 Σεπτέμβριος 2013 11:30
Μπούμπερανγκ γυρίζει στην κυβέρνηση η συντονισμένη επιχείρηση κατά της Χρυσής Αυγής.
Η υπόθεση για την κυβέρνηση μπορεί να εξελιχθεί σε κόλαφο αν επιβεβαιωθούν όσα υποστηρίζουν γνωστοί ποινικολόγοι για το κατηγορητήριο σε βάρος των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Αν δηλαδή καταρρεύσει αυτό.

http://www.agioritikovima.gr/arxeio/29405-mpoumernagk-epi
 

Διαβάζω και στα σχόλια αναγνωστών, κάτω από το κείμενο:

Panayiotis Peter Sakellariou
Holy Cross Greek Orthodox School of Theology
Ντροπη σας που παιρνετε την επισημη γραμμη της Χρυσης Αυγης! Αισχος!
 

Theodore Loukatos
Καλό είναι να ονειρεύεστε για τη Χρυσή Αυγή εάν φυσικά σας αρέσουν οι εφιάλτες. Δεν είναι καλό να δημοσιεύετε κάτι σήμερα και μάλιστα επικριτικά για τη δικαιοσύνη που επιτέλους ενεργοποιήθηκε. Δεν είναι καλό επίσης να υποστηρίζετε, γιατί αυτό κάνετε, εγνωσμένους σατανιστές, υπηρέτες ανθρωποκτόνων πρακτικών. Βγάλατε βλέπω απόφαση, μια και ξέρετε τα στοιχεία, και σαν άλλοι προφήτες προκαταλαμβάνετε τα τεκταινόμενα. Είναι ντροπή σας τέλος να χρησιμοποιείτε το βήμα σας για πολιτικούς λόγους τύπου φασίζουσας πρακτικής και προπαγάνδας. Θα τρίζουν τα κόκαλα των γερόντων!!!!!

Maria Goula
Ioánnina, Greece
Έχετε δίκιο. Ντράπηκα που διάβασα αυτό το άρθρο ΕΔΩ!

Xanthi Papakanellou

Ε.Α.Π. - Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΕΙΝΑΙ... ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ Μ@@@ΚΙΕΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ...ΑΪΝΤΕΕΕΕ!!!

Anargyros Filotas

National Technical University of Athens
Το άρθρο είναι πολιτικά κατευθυνόμενο και ελάχιστα αντικειμενικό. Κατ' αρχή τι θα έπρεπε να κάνει η κυβέρνηση; Ν' αφήσει μια εγκληματική οργάνωση να αλωνίζει σ΄ολόκληρη τη χώρα και το κοινοβούλιο και να μας διασύρει διεθνώς; Παρέπεμψε το θέμα στη Δικαιοσύνη. Και τι έπρεπε να κάνει η Δικαιοσύνη, να μην ασκήσει διώξεις για εγκλήματα κοινού ποινικού δικαίου, για να μην στενοχωρηθούν οι νοσταλγοί του χίτλερ και η αντιπολίτευση ή ακόμη και η κυβέρνηση; Υποτίθεται ότι η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη.


ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΗΣ
ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΑ "ΑΓΙΟΡEIΤΙΚΟ ΒΗΜΑ";;;... .ΒΕΒΑΙΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΤΕ...ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ....ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΗΚΟΤΗΤΑΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΣΦΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ; ΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ "ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ" ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑ......ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΩΤΗΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΕΣΦΑΞΕ ΤΟΥΣ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥΣ;;; ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΓΕΛΑΣΤΟΙ ΓΙΝΑΤΕ..... .ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΓΚΡΙΖΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΗΣ "ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ" (στο μπράτσο του κασιδιάρη) Χ.Α. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ.......ΠΡΙΝ ΣΑΣ "ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ".....

Lou Andreas Solomé
Top Commenter
με απογοητευετε θα ήθελα να διαβάζω θρησκευτικα θέματα και προβλημματισμους και οχι πολιτικά.
εγω θα περιμένω να δω το τέλος και μετα θα μιλησω
εσεις πνευματικοι ανθρωποι γιατι τόση βιασύνη;
λυπάμαι αλλα η σελιδα δεν ειναι μονο θρησκευτική
Ourania Effraimidou
Χειρουγος Οδοντιατρος, αποφοιτος της Οδοντιατρικης Σχολης του ΑΠΘ 
Πες τα κουμπαρουλα!!!

 http://www.agioritikovima.gr/arxeio/29405-mpoumernagk-epi

3 σχόλια:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΗΜΕΡΑ
ΣΤΗΝ w.aixmi.gr:

Αποκαλυπτήρια: «Ρε κερατά Κασιδιάρη, εσύ δεν τους εκπαίδευσες να γίνουν δολοφόνοι;

Το πιο ισχυρό στοιχείο που έχει έρθει στη δημοσιότητα, έως τώρα, για την εγκληματική δράση του Ηλία Κασιδιάρη, περιλαμβάνεται στην τηλεφωνική συνομιλία της αδελφής του δολοφόνου του Παύλου Φύσσα με μιά φίλη της.

Οι δυο γυναίκες είναι έξαλλες με τον Κασιδιάρη, ο οποίος δήλωνε ότι ο Ρουπακιάς δεν είχε καμιά σχέση με τη Χρυσή Αυγή, και αποκαλύπτουν τον κομβικό ρόλο του στην εκπαίδευση των ταγμάτων εφόδου.

Φίλη:
——-
– «Έβλεπα τον Κασιδιάρη στην τηλεόραση και έλεγε τον άλλο τρελλό, μου ήρθε να πάω να τον πιάσω από το λαιμό και να του πω ‘ρε κερατά ποιος τους εκπαίδευσε, ποιος τους έκανε να γίνονται δολοφόνοι;’ Εσύ τους έκανες κι εσύ τώρα τους απαρνείσαι. Εγώ, αν ήμουν στη θέση του Γιώργου (Ρουπακιά) θα είχα ανοίξει το στόμα μου και θα τους είχα κάψει. Κι ας με σκοτώνανε. Αυτοί είναι εγκληματίες ρε, έχω άδικο πες μου»;

Αδελφή Ρουπακιά:
————————-
— «Όχι δε σκέφτεσαι παράλογα».

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ:
30.09.2013 20:24
Κατηγορίες «φωτιά» για Μιχαλολιάκο, Κασιδιάρη - Ο αρχηγός γνώριζε τα πάντα

Βαρύ είναι το κατηγορητήριο για την ηγετική ομάδα δράσης της Χρυσής Αυγής, το οποίο έχει συντάξει ο ανακριτής της υπόθεσης, Σπύρος Γεωργουλέας. Ο Νίκος Μιχαλολιάκος εμφανίζεται ως ο απόλυτος ηγέτης, ο Ηλίας Κασιδιάρης παρουσιάζεται ως ο εκπαιδευτής των μελών, ενώ όπως προκύπτει όλες οι επιθέσεις ήταν προγραμματισμένες.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, όπως αναφέρει ο ιστότοπος Tovima.gr, ο κ. Μιχαλολιάκος εμφανίζεται ως ο απόλυτος ηγέτης της Χρυσής Αυγής, τόσο σε πολιτικό όσο και σε στρατιωτικό επίπεδο. Ο αρχηγός συντόνιζε και γνώριζε την έκνομη δράση της οργάνωσης. Επιπλέον στο κατηγορητήριο επισημαίνεται πως όλες οι επιθέσεις, οι βιαιοπραγίες και οι απόπειρες πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης ήταν προγραμματισμένες.

Χαρακτηριστικά στο κατηγορητήριο αναφέρεται για τον κ. Μιχαλολιάκο: «Εσύ δε υπό την ιδιότητα του μέλους της στενής ηγετικής ομάδας της οργανώσεως και του βουλευτού της Χρυσής Αυγής διηύθυνες αυτήν παρέχων διαταγές, οδηγίες και εντολές προς τα μέλη της οργανώσεως ελέγχων απολύτως τη δράση αυτής και ενεργών προς επίτευξη των παρανόμων σκοπών της όπως ανωτέρω αυτοί αναλυτικώς αναφέρονται».
Τα βασικά στοιχεία που «δένουν» το κατηγορητήριο εις βάρος του κ. Μιχαλολιάκου προκύπτουν από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, αφού οι ηχογραφημένες συνομιλίες αποκαλύπτουν πως ενημερώθηκε για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα έπειτα από την επίθεση.
Παράλληλα, γίνεται αναφορά στην «τριαδική επικοινωνία» η οποία αποδεικνύει και την ιεραρχία της οργάνωσης. Ο Γιώργος Ρουπακιάς, που ομολόγησε ότι σκότωσε τον 34χρονο ράπερ, επικοινώνησε με τον «πυρηνάρχη» της Νίκαιας Γιώργο Πατέλη, αυτός με τη σειρά του τηλεφώνησε στον Γιάννη Λαγό και εν συνεχεία ο βουλευτής μίλησε στον κ. Μιχαλολιάκο.

Σε ότι αφορά τον Ηλία Κασιδιάρη, το κατηγορητήριο αναφέρει ότι είχε τον ρόλο της εκπαίδευσης των μελών της εγκληματικής οργάνωσης, η οποία όπως αποκαλύπτεται γινόταν και με αληθινά πυρά.

Ακόμη το κατηγορητήριο περιγράφει τη στρατιωτική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, με δομή και σιδηρά ιεραρχία, αφού, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά για όποιον δεν την ακολουθεί υπάρχουν συνέπειες και για τη σωματική του ακεραιότητα.
Γίνεται αναφορά επίσης στους τίτλους των επικεφαλής των επιμέρους ομάδων που είναι «φαλαγγίτης», «πυρηνάρχης», «ομαδάρχης» και φυσικά ο «αρχηγός». Στο κατηγορητήριο γίνεται λόγος και για την εκπαίδευση των ανηλίκων παιδιών αλλά και στις επιχειρησιακές ομάδες που προσέρχονται συντεταγμένες όπως ο στρατός.

Πηγή: iefimerida.gr

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Ethnos.gr – 1 ώρα 28 λεπτά πριν)
«Αδειασαν» με φορτηγά τα σπίτια Παππά και Παναγιώταρου

Σε Αττική και περιφέρεια γίνονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό του οπλισμού, που σύμφωνα με μάρτυρα, διατηρούσε και έχει αποθηκεύσει η Χρυσή Αυγή. Οι έρευνες γίνονται από τις εξειδικευμένες ομάδες της Αντιτρομοκρατικής, οι οποίες, κατά το παρελθόν είχαν εντοπίσει τις γιάφκες μελών τρομοκρατικών ομάδων.

Ο βαρύς οπλισμός που σύμφωνα με τον μάρτυρα φέρεται ότι διαθέτει η Χρυσή Αυγή, χρησιμοποιόταν για την εκπαίδευση μελών της οργάνωσης. Τα όπλα αυτά δεν είναι γνωστό σε ποιά περιοχή ακριβώς κρύβονται και πόσα είναι, αλλά σύμφωνα με τον ίδια μαρτυρία, είναι στρατιωτικού τύπου.

Εντύπωση προκαλούν καταθέσεις γειτόνων των Ηλία Παναγιώταρου και Χρήστου Παππά, σύμφωνα με τις οποίες οι δύο βουλευτές «άδειασαν» τα σπίτια τους μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και ενώ ξεκινούσε η δικαστική διερεύνηση στον Άρειο Πάγο για τη δράση της Χρυσής Αυγής.

Στη μαρτυρική κατάθεση του, πρόσωπο που διέμενε πάνω από το σπίτι του Χρήστου Παππά ανέφερε ότι την περασμένη Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου (ημέρα που διατάχθηκε η δικαστική έρευνα), αιφνιδιαστικά ο βουλευτής με τη σύζυγό του και τα δύο ανήλικα παιδιά τους φορτώσανε τα πράγματα από το διαμέρισμά τους στη Μιχαήλ Γρηγορίου, αριθμός 21, σε τρία φορτηγά και μετακόμισαν.

Αντίστοιχα, σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια σπιτιού που νοίκιαζε ο Ηλίας Παναγιώταρος στου Παπάγου, ο βουλευτής στις 21 Σεπτεμβρίου εγκατέλειψε το διαμέρισμα χωρίς καμιά προειδοποίηση.

Ιδίατερη βαρύτητα πάντως από την ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό του οπλισμού έχει δοθεί στην Αττική και στις περιοχές που, σύμφωνα με τις φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί, έκαναν εκπαίδευση σε ...στίβους μάχης τα μέλη της Χρυσής Αυγής.

Όπως λένε αστυνομικοί που παίρνουν μέρος στις έρευνες, δεν αποκλείεται ο βαρύς στρατιωτικός οπλισμός να βρίσκεται «κοντά στους χώρους εκπαίδευσης» για ευκολότερη και γρήγορη μεταφορά και για λόγους ασφάλειας, αφού η μικρή απόσταση από τους χώρους εκπαίδευσης περιόριζε και τον κίνδυνο να πέσουν σε κάποιο έλεγχο και να συλληφθούν.

Το συμπέρασμα αυτό προκύπτει και από τις καταθέσεις των μαρτύρων - πρώην χρυσαυγιτών στον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπο Βουρλιώτη.

Ο ένας εξ αυτών αναφέρει:

«Πιθανολογώ ότι κατέχουν όπλα χωρίς άδεια, μέσα στα γραφεία των οργανώσεων φροντίζουν να μην υπάρχουν όπλα, αλλά μόνο ρόπαλα και κανένα μαχαίρι, ενώ θεωρώ ότι ο μεγάλος οπλισμός φυλάσσεται καλά σε αποθήκες, που βρίσκονται σε άγνωστη τοποθεσία».

Μια γυναίκα πρώην στέλεχος της Χρυσής Αυγής, που επίσης κατέθεσε στις Αρχές, αναφέρεται σε χρήση πραγματικών πυρών κατά την εκπαίδευση των μελών της οργάνωσης και τονίζει:

«Πράγματι, γινόταν στρατιωτικού τύπου εκπαίδευση σε διάφορες περιοχές της Αττικής, εγώ μάλιστα επρόκειτο να πάω σ' αυτή που θα γινόταν στη Σαλαμίνα, αλλά δεν πήγα γιατί μου έτυχε μια έκτακτη δουλειά, δηλαδή να φυλάξω αντί αμοιβής κάτι παιδάκια. Γνωρίζω όμως ότι η στρατιωτική εκπαίδευση ήταν ιδιαίτερα σκληρή και επικίνδυνη, αφού γινόταν χρήση και πραγματικών όπλων».

Αναφορικά με την εκπαίδευση και τον οπλισμό που μπορεί να διαθέτει η οργάνωση ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, είναι σαφής και αναφέρει στο πόρισμά του:

«Η στρατιωτικού τύπου εκπαίδευση λαμβάνει χώρα σε διάφορες περιοχές της Αττικής, όπως στη Μαλακάσα, τη Μάνδρα και τη Σαλαμίνα κατά τη διάρκεια της οποίας χρησιμοποιούνται και διάφορα όπλα, τα οποία πιθανότατα φυλάσσονται σε αποθηκευτικούς χώρες σε άγνωστη τοποθεσία».

Αποκαλυπτικός είναι και ο διάλογος μεταξύ χρυσαυγιτών μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, οι οποίοι συζητούν για την στρατιωτικού τύπου, εκρηκτική ύλη C-4 ...

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63895702