Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ: Εκθέτουν τον πρωθυπουργό οι προκλητικές δηλώσεις Κρανιδιώτη

«Εγώ δεν βρίζω πατριώτες, δεν βρίζω εθνικιστές. Φυλάω τις "σφαίρες" μου για τον αληθινό αντίπαλο», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Φαήλος Κρανιδιώτης
Το σχόλιο προκάλεσε έντονες αντιδράσεις. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ μιλάει για πολιτικές συγγένειες του στενού πρωθυπουργικού περιβάλλοντος με τη Χρυσή Αυγή, καλώντας τον Αντώνη Σαμαρά να πάρει θέση. Μέγαρο Μαξίμου και ΝΔ απέφυγαν να απαντήσουν επισήμως.
ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΩΡΑ:
ΣΥΡΙΖΑ: Εκθέτουν τον πρωθυπουργό οι προκλητικές δηλώσεις Κρανιδιώτη

«Όταν οι στενοί άνθρωποι του κ. Σαμαρά μιλούν για «σφαίρες» που τις κρατούν για τους αληθινούς αντιπάλους... είναι κατανοητό γιατί ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του χάιδευαν το ναζιστικό μόρφωμα», αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Οι συνεχείς προκλητικές δηλώσεις του κ. Φαήλου Κρανιδιώτη, σύμβουλου του κ. Σαμαρά και μέλους της ΚΠΕ της ΝΔ, εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον πρωθυπουργό και αναδεικνύουν τις πολιτικές συγγένειες του στενού πρωθυπουργικού περιβάλλοντος με τη Χ. Α.», αναφέρει ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία προστίθενται τα εξής:

«Όταν οι στενοί άνθρωποι του κ. Σαμαρά μιλούν για «σφαίρες» που τις κρατούν για τους «αληθινούς αντιπάλους» διευκρινίζοντας πως αυτοί δεν είναι οι χρυσαυγίτες της «διπλανής πόρτας» αλλά η αριστερά, είναι κατανοητό γιατί ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του χάιδευαν το νεοναζιστικό μόρφωμα όλο το προηγούμενο διάστημα, κάνοντας τα στραβά μάτια μπροστά στην εγκληματική δράση της Χ.Α.

Ο κ. Σαμαράς οφείλει να πάρει θέση για τα μισαλλόδοξα κηρύγματα του εκλεκτού του συνεργάτη και να εγκαταλείψει τα αναμασήματα περί της θεωρίας των δυο ακρών. Με τη δημοκρατία δεν παίζουμε παιχνίδια.»


3 σχόλια:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΣΧΕΤΙΚΟ:
Ο πληροφοριοδότης της Χρυσής Αυγής στην ΕΥΠ είχε διοριστεί με εντολή Σαμαρά

Με εντολή Σαμαρά είχε διοριστεί ο μέχρι πρότινος επικεφαλής της Γ Διεύθυνσης Αντικατασκοπίας της ΕΥΠ, ο οποίος αποπέμθηκε την Παρασκευή, με την επίσημη δικαιολογία ότι είχε συγγενική σχέση με βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Όπως αποκαλύπτει το www.koutipandoras.gr το συγκεκριμένο στέλεχος είχε τοποθετηθεί εκεί με εντολή του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, παρά τις αντιδράσεις του ΠΑΣΟΚ υπερσκελίζοντας άλλους συναδέλφους του, οι οποίοι έπρεπε να παραμείνουν στη θέση αυτή για τουλάχιστον τρία χρόνια.
Μαζί του τοποθετήθηκε και μια ομάδα στελεχών η οποία αντικατέστησε τα παλιά στελέχη της υπηρεσίας.

Το συγκεκριμένο στέλεχος φέρεται να ενημέρωνε τα στελέχη της Χρυσής Αυγής για τις παρακολουθήσεις που υφίσταντο από την αστυνομία, Μάλιστα η ενημέρωση φέρεται να γινόταν με δύο τρόπους. Είτε μέσω του συγγενικού του προσώπου είτε μέσω του δικηγόρου του.
Με τον τρόπο αυτό τα στελέχη της Χρυσής Αυγής μπορούσαν να προσέχουν τις κινήσεις τους, καθώς γνώριζαν ότι παρακολουθουνται.

Εκτός όμως από τις πληροφορίες προς τη Χρυσή Αυγή, το συγκεκριμένο στέλεχος φέρεται να εμπλέκεται και στην υπόθεση απαγωγής των Πακιστανών, το 2006.

http://www.koutipandoras.gr

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Τρίτη 01 Οκτωβρίου 2013 - 18:07
Στα γραφεία της ΝΔ για εξηγήσεις ο Φαήλος Κρανιδιώτης

Την πόρτα των κεντρικών γραφείων της Νέας Δημοκρατίας πέρασε πριν περίπου μία ώρα ο γνωστός δικηγόρος Φαήλος Κρανιδιώτης, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τα όσα ανάρτησε χθες στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.
Ο κ. Κρανιδιώτης, που κλήθηκε ως μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, συνάντησε το Γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Παπαμιμίκο, ο οποίος του επεσήμανε πως οι απόψεις αυτές, δεν απηχούν τις επίσημες θέσεις του κόμματος.
Από την πλευρά του ο γνωστός δικηγόρος, σύμφωνα με πληροφορίες, τόνισε πως κάποια από τα λεγόμενα του παρερμηνεύθηκαν ώστε να δημιουργηθούν εντυπώσεις, ενώ σημείωσε πως η ένταση που καταγράφηκε δεν ήταν τίποτε άλλο παρά η υπερβολή που χαρακτηρίζει πολλές φορές το facebook. Η κουβέντα πάντως φαίνεται να κινήθηκε σε καλό κλίμα και το θέμα μάλλον κλείνει εδώ.

http://www.newsbomb.gr/politikh/story/352649/sta-grafeia-tis-nd-gia-exigiseis-o-failos-kranidiotis

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Ο Φαήλος χαϊδεύει τη Χρυσή Αυγή – Αποκαλεί σκυλολόι και αρχ… τον ΣΥΡΙΖΑ

Φίλος μεν του πρωθυπουργού, αλλά εντελώς εκτός της «γραμμής» του για τη Χρυσή Αυγή, είναι ο Φαήλος Κρανιδιώτης.
Αρνείται να καταδικάσει την εγκληματική της δράση και -μάλλον- τη χαϊδεύει, κάνοντας λόγο για εθνικιστές, πατριώτες και διάφορα άλλα…
Αντίθετα, χρησιμοποιεί χυδαία γλώσσα για τον ΣΥΡΙΖΑ, φτάνοντας να μιλήσει για «τ αρχ… μου τα δυο»…

Διαβάστε τι έγραψε στο facebook πρώτα για τη Χρυσή Αυγή και μετά για τον ΣΥΡΙΖΑ.
— «Λοιπόν αδέρφια για να ξηγιόμαστε. Εγώ δε βρίζω πατριώτες, δε βρίζω εθνικιστές. Φυλάω τις «σφαίρες» μου για τον αληθινό αντίπαλο.»
— «Το σκυλολόι του ΣΥΡΙΖΑ, των αντιεξουσιαστών και τ’ αρχ… μου τα δυο, μου επιτίθενται με μίσος γιατί δε βρίζω, γιατί απευθύνομαι στη βάση της Χρυσής Αυγής, γιατί δηλώνω και είμαι εθνικιστής, γιατί δε νιώθω δέος για όλους αυτούς τους άλλους μ…»

http://www.aixmi.gr/index.php/failos-xaideuei-tin-xa/