Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΗΜΕΡΑ: Επιστρέφει ο Παντελεήμων Μπεζενίτης;

   
Για μια ακόμη φορά η Δ.Ι.Σ. (είναι πολλά τα λεφτά παπΆρη!) η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος δηλαδή (η γνωστή και ως «του κώλου»), θα ασχοληθεί με την γνωστή παλιά υπόθεση που καίει το Αδελφάτο της…

Ο απλός καλόγηρος πλέον, ο πρώην Μητροπολίτης Αττικής, ο διαβόητος και ως κίναιδος -κολομπαράς  Παντελεήμονας Μπεζενίτης, που το 2009 καθαιρέθηκε από κάθε βαθμό ιεροσύνης, επανέρχεται!

«Έχοντας στο πλευρό του το Οικουμενικό Πατριαρχείο», όπως μας λέει ΣΗΜΕΡΑ το πρακτορείο «Δόγμα», επιμένει…



ΣΧΕΤΙΚΟ:

Τον Παντελεήμονα και τις κασέτες παίζει ΤΩΡΑ ο Καρατζαφέρης!

21 Ιουνίου 2008
Τους τηλεφωνικούς διαλόγους του πρώην μητροπολίτη Παντελεήμονα με τον νεαρό εραστή του, παίζει την στιγμή αυτή στο κανάλι ΕΞΤΡΑ ο κ. Σπύρος Καρατζαφέρης!
Τον επαναλαμβάνει στους διαλόγους του να αγκομαχά και να λέει καθαρά στον νεαρό που φαίνεται να διστάζει, ότι τον έχει επιθυμήσει, ότι θέλει να τον γ...μίσει.. και ότι τον θέλει μαζί του για να τον γ...μάει... συνέχεια όπως κάνει και με έναν άλλον νεαρό, τον Χρήστο!..


ΣΧΕΤΙΚΟ: 
Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2012

Αποκλειστικό: Άγιο (και μάλιστα προστάτη της) ανακήρυξε τον Παντελεήμονα Μπεζενίτη (κρυφά – σεμνά και ταπεινά) η Ομοφυλοφιλική Εκκλησία της Ελλάδος (επίσημα, η Ιερά Σύνοδος)!!!.. Διότι και οι πουστάρες, θέλουν τον Μπεζενίτη τους!!!..


Από το αρχείο: 
17/10/2012 
Πιέζει να επιστρέψει ο «ροζ» Παντελεήμων 

Να επιστρέψει στις τάξεις των επισκόπων προσπαθεί ο (καταδικασμένος και φυλακισμένος για κατάχρηση) καθηρημένος πρώην μητροπολίτης Αττικής Παντελεήμων Μπεζενίτης… 

Επίσης, όλοι είχαμε γίνει ακροατές των περίφημων συνομιλιών, στις οποίες με γλαφυρό και ναζιάρικο ύφος περιέγραφε τις «ανάγκες του» με τον νεαρό φαντάρο. 

Ο άλλοτε ισχυρός μητροπολίτης έχει διαρκώς τηλεφωνικές συνομιλίες με φίλους του επισκόπους και στενούς συνεργάτες του αρχιεπισκόπου και προσπαθεί να τους πείσει να τον εντάξουν και πάλι στο «σώμα της Ιεραρχίας».

Άρης Σπίνος 
Πηγή: Παρασκηνιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: