Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Παγκόσμιοι απατεώνες! Η Τέλεγκραφ αποκαλύπτει ότι ο Κέρι χρησιμοποίησε φωτογραφία από το Ιράκ για να συκοφαντήσει την Συρία!!

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Παγκόσμιοι απατεώνες! Η Τέλεγκραφ αποκαλύπτει ότι ο Κέρι χρησιμοποίησε φωτογραφία από το Ιράκ για να συκοφαντήσει την Συρία!!
Το ίδιο έκανε και το BBC!
 

Συγκεκριμένα ο Κέρι στην “πύρινη” ομιλία του όπου προανήγγειλε επίθεση στην Δαμασκό, ξεκίνησε χρησιμοποιώντας την συγκεκριμένη φωτογραφία για να δείξει το “μέγεθος της σφαγής” στην πρόσφατη επίθεση με χημικά από το καθεστώς”!

Για κακή τους τύχη όμως, ο φωτογράφος που είχε τραβήξει την φωτογραφία …ζούσε και οργισμένος εξέδωσε ανακοίνωση που τους κατακεραυνώνει για την απάτη.

Συγκεκριμένα ο Ιταλός Marco di Lauro εκτός εαυτού αποκάλυψε ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε
στο Ιράκ το 2003!
 

Πόσα μέσα άραγε θα μεταδώσουν την απάτη;
 

The BBC is facing criticism after it accidentally used a picture taken in Iraq in 2003 to illustrate the senseless massacre of children in Syria.
Photographer Marco di Lauro said he nearly “fell off his chair” when he saw the image being used, and said he was “astonished” at the failure of the corporation to check their sources.
The picture, which was actually taken on March 27, 2003, shows a young Iraqi child jumping over dozens of white body bags containing skeletons found in a desert south of Baghdad.
 

olympia
hellas-now.com

http://www.hellas-now.com/2013/08/blog-post_2402.html


3 σχόλια:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ:

Προβοκάτσια και ψεύδη είναι οι δύο πιο χαρακτηριστικές λέξεις που χρησιμοποίησε ο πρόεδρος της Ρωσίας για να εξηγήσει πως αντιλαμβάνεται τους ισχυρισμούς της Ουάσιγκτον ότι έγινε χρήση χημικών όπλων από το καθεστώς Άσαντ ενώ κάλεσε την αμερικανική πλευρά να παρουσιάσει αδιάσειστες αποδείξεις και υπενθύμισε στο Μπαράκ Ομπάμα ότι είναι κάτοχος Νόμπελ Ειρήνης.

http://www.enet.gr/?i=news-room.el&id=383271

P. MICHALOPOULOS είπε...

Στον Διοικητή της Βάσης της Σούδας ο Γ. Μιχελογιαννάκης

Παρέδωσε επιστολή ζητώντας να μην χρησιμοποιηθούν οι εκεί εγκαταστάσεις ούτε για υποστήριξη, ούτε για επιδρομή καθώς και για οτιδήποτε που να έχει σχέση με την εμπλοκή της Ελλάδος σε πιθανό χτύπημα της Συρίας.

P. MICHALOPOULOS είπε...

Τη Βάση της Σούδας επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, με αφορμή τη συζήτηση περί εμπλοκής της χώρας μας σε ενδεχόμενη στρατιωτική επέμβαση στη Συρία.

Ο κ. Μιχελογιαννάκης παρέδωσε στον Διοικητή της βάσης επιστολή στην οποία αναφέρει:

"Σας επισκέπτομαι, σήμερα, 31 Αυγούστου 2013, για να σας καταθέσω τους κάτωθι προβληματισμούς μου, ως εκπρόσωπος του ελληνικού Κοινοβουλίου και ως κρητικός βουλευτής:

Ουδείς αμφισβητεί την καταδικαστέα πράξη χρήσης χημικών.

Η γνώμη μου είναι ότι η λύση στο συριακό πρόβλημα πρέπει να είναι πολιτική, διεκδικώντας να γίνουν δημοκρατικές εκλογές στη Συρία, υπό διεθνή εποπτεία.

Έχουμε τη δυνατότητα χρήσης της Αρνησικυρίας.

Από δηλώσεις, όπως του κυρίου Άσμουσεν, φαίνεται ότι το ζήτημα δεν είναι αμιγώς νατοϊκό, άρα δεν αποτελεί συμμαχική μας υποχρέωση.

Είμαστε αντίθετοι στη χρήση του εναέριου χώρου μας για επιδρομές.

Ζητήσαμε, όπως έκανε ο Κάμερον, σύγκληση της Ολομέλειας της Βουλής.

Φοβόμαστε τον κίνδυνο αντιποίνων.

Φοβόμαστε το νέο κύμα προσφύγων, με επιδείνωση του ήδη επιβαρυμένου μεταναστευτικού μας προβλήματος.

Το φιλειρηνικό μας πνεύμα διέπει την κουλτούρα μας.

Για τους εννέα λόγους, κύριε Διοικητά, που προανέφερα, σας παρακαλώ πάρα πολύ να μην χρησιμοποιηθεί η Βάση της Σούδας ούτε για υποστήριξη, ούτε για επιδρομή, καθώς και για οτιδήποτε που να έχει σχέση με την εμπλοκή της Ελλάδος σε πιθανό χτύπημα της Συρίας".

http://www.cretalive.gr/crete/view/ston-dioikhth-ths-bashs-ths-soudas-o-g.-michelogiannakhs/102969