Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

«Εμείς οι Βλάχοι, όπως λάχει!», λέει ένα γνωμικό! Αντίθετα, οι ορθόδοξοι στα Τρίκαλα (δες το βίντεο) δεν πανηγυρίζουν «όπως λάχει», το ότι… μπράβο που κόψανε το κεφάλι του Ιωάννη του Πρόδρομου! Οργανώνουν κανονικό, μελετημένο, και μεθοδικό γλέντι… Με χορούς, νταούλια και βιολιά! Σε ανάμνηση ίσως, και, του χορού εκείνου της Σαλώμης! (αν κάνω λάθος, διορθώστε με)

 Σε ανάμνηση ίσως, και, του χορού εκείνου της Σαλώμης!

ΔΙΑΒΑΖΩ:
29.08.13 - 14:01
Αρθρογράφος: Κάρια Μιρήνη
 

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ το πανηγύρι στο Δημοτικό Διαμέρισμα Προδρόμου του Δήμου Τρικκαίων.


Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr τελέστηκε στο Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη Προδρόμου, Εσπερινός μετ΄ αρτοκλασίας και ακολούθησε γλέντι στην πλατεία του Δημοτικού Διαμερίσματος, όπου τα καταστήματα, διέθεταν ορχήστρες, ενώ για την διασκέδαση της νεολαίας υπήρξε κατασκευή μπαρ.

Μεταξύ άλλων στο πανηγύρι, παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Γιώργος Τσίγκας, Χρήστος Γακόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Τρικκαίων Θεόδωρος Σπανός και Αθανάσιος Ξάφος και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγριελιάς Σπύρος Αβράμης.

http://www.trikalanews.gr/xefantosan_logo_paniguriou_ston_prodromo_trikalon.html


Πανηγυρίζουν, το ότι… μπράβο που κόψανε το κεφάλι του Ιωάννη του Πρόδρομου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: