Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Ας πούμε τώρα καληνύχτα! Και φυσικά αύριο, …δεν θα «Πάμε στον Άδωνι για καφέ»!..


Και με το τραγουδάκι αυτό κλείνουμε γι απόψε, και παράλληλα θυμόμαστε ότι τα σημερινά μας θέματα ήταν…

Προσοχή: Οι Άγιοι Φανέντες, …εμφανίζονται, και, στη Βουλιαγμένη!


«Έχεις παράπονο και από τον γάμο που σου έκανα; Τον λαμπρό, τον πλούσιο γάμο… Μέχρι και Δεσπότη είχες -μια και τον ζήτησες. Τι φταίω εγώ αν ήταν… "αδελφή";»!

2 σχόλια:


Τυχαίες φωτογραφίες... (ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ)


Αμερικανοί στρατιώτες βίασαν Ιρακινή κρατούμενη στη φυλακή - Εικόνες σοκ!


«Καλέ» σπρώξτε εσείς από πίσω, διότι δεν μπορώ να σπρώξω, εγώ, από εμπρός!» …Μοιάζει να λέει ο μητροπολίτης Κομοτηνής, απευθυνόμενος… στις θείες δυνάμεις! …Για την θαυματουργική προώθηση της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας, βεβαίως… Μιας και ο ίδιος, δεν μπορεί να είναι μπροστάρης ΚΑΙ σαν ποδοσφαιριστής… Της ομάδας ΕΠΣ Θράκης, στο γήπεδο της οποίας πήγε με το πετραχήλι του, και το… καλάμι του - το ποιμενικό, να πούμε!


Καλό σας μεσημέρι… καλή μας όρεξη… Χαίρετε!


ΔΙΑΒΑΖΩ: Λέγεται Κατερίνα Μάρκου, εχει ύψος 1.90, είναι παντρεμένη με τον γιό του εκδότη Παπαζήση… Είναι βουλευτής της ΔΗΜΑΡ στη Β΄Θεσσαλονίκης… Είναι άνετη και αεράτη στη βουλή…. Κι άμα λάχει να πούμε, λικνίζεται αισθησιακά σε μπουζουξίδικο… (π.χ. μπροστά στον μουσάτο καθηγητή της εγκληματολογίας κ. Πανούση. Σχετικό βίντεο)


«- Και παπάς έγινες, Κώστα; -Έτσι το ’φερε η κατάρα!»


Φίλοι του μπλογκ… 1. Τάκης (θεατρολόγος) – βόρεια προάστια, 2. Θωμάς (στρατιωτικός, του ΝΝΑ) – γείτονας, 3. Ιωάννης (συγγραφέας) – γείτονας: Δεν είναι αναγνώστες μόνο, και σχολιαστές μου μόνο… Αλλά πέρανε καμιά φορά και από την Ξάνθου 66, για μια φιλική επίσκεψη… Χα!


Σχόλια στο «αγιορείτικο βήμα», σχετικά με την είδηση για τον ξεφτιλισμένο τον παπά που τέλεσε μεθυσμένος, το μυστήριο του γάμου σε εκκλησία της Ηπείρου…


Τι περιέχει η δικογραφία της ΕΛ.ΑΣ για τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη


Καλημέρα, στην υγειά σας, κοπιάστε! (αλλάξαμε στέκι, κ. Καρδάση… Έτσι, αν δεν θέλετε καφέ, ή τσιτσιμπύρα –φωτο- η κυρία στο βάθος έχει και καλό νεραντζάκι!..)


Σε λίγο ξημερώνει… Με την καλημέρα, με τον πρωινό καφέ, θα αρχίσουμε να λέμε τα πιο πολλά! Χαίρετε!


Γιορτάζουμε σήμερα 2 Ιουλίου, την ημέρα της καταθέσεως (deposit) της Τιμίας Εσθήτος της Υπεραγίας Θεοτόκου.


Φωτογράφησε το Άγιο φως και το αποτέλεσμα ήταν αυτό!


Καληνύχτα, και καλό ξημέρωμα… Και τα ψάρια που πιάσαμε σήμερα ήταν…

Δεν υπάρχουν σχόλια: