Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Αυτά, και για απόψε! Ό,τι μπορέσαμε ψαρέψαμε και αυτήν την ημέρα! Καληνύχτα, καλό ξημέρωμα, καλή εβδομάδα, καλό μήνα! Χαίρετε!


Ό,τι ψαρέψαμε…

Διαβάζω: Επιτέλους! Ιερέας στη Ρόδο, διέκοψε το μυστήριο του γάμου...


Καλό σας απόγευμα Κυριακής, καλή συνέχεια… Χαίρετε!


Μετά το «ιερό βήμα»… Στην ομάδα των λιθοβολούντων κατά του καλού ιερέα της Ρόδου, ΚΑΙ, το «αγιορείτικο βήμα» του τηλεοπτικού δημοσιογράφου Γιώργου Θεοχάρη;


Από τι πέθανε ο Χριστόδουλος;


Σου λέει, έγινε κανονικά «της πουτάνας», σε γάμο στη Ρόδο! Το επιβεβαίωσε πριν από λίγο, και, ο εκκλησιαστικογράφος της Εσπρέσο και συντάκτης της ιστοσελίδας «ιερό βήμα» κ. Κώστας Ζαφειριού… Το επιβεβαίωσε εμμέσως, με τη σχετική φωτο που ανάρτησε… (όχι, δεν είναι η σκηνή που οι φίλοι του ζευγαριού «πηδάνε» τον παπά, στο «μυστήριο»… Αυτήν, όλοι την λογοκρίναμε)


Πρώτα, τίμησαν τον πρώτον της πόλης, τον άρχοντα, τον Δήμαρχο… Αργότερα - αργότερα, στη βάφτιση του παιδιού τους, τίμησαν και τον τελευταίο… Όχι τον κλητήρα (που είναι κάποιος με αξία), αλλά τον κ. τίποτα της πόλης: Τον χλέμπουρα, τον ζήτουλα, τον παπά της ενορίας, δηλαδή!


Ποιος είναι ο βρώμικος ηγούμενος χωρίς… προηγούμενο;


Ωρύεται η «Ροδιακή» (σκίζοντας παράλληλα με μανία και το καλσόν της): «Το περιστατικό, χαρακτηρίζεται ως πρωτοφανές για τη Ρόδο!» (σ.σ. Το περιστατικό, όταν χθες, ένας σοβαρός ιερέας, δεν έκατσε να τον γαμίσουν κιόλας, και παράτησε στη μέση το μυστήριο του γάμου!)


Παντρεύεται, και, ο Βρεττός Βρεττάκος, Σεβασμιότατε! Θα πάμε;


Καλημέρα και πάλι! Επιστρέψαμε ξανά στο πόστο μας, εδώ στο «χαίρετε», με έτοιμο το καφεδάκι μας… Θα τα λέμε λοιπόν, με την ησυχία μας… Κοπιάστε!


Xairete! Ας πούμε τώρα γρήγορα μια καλημέρα, και τα υπόλοιπα αργότερα, μετά την εκκλησία, στον πρωινό μας καφέ! Να είστε καλά! Τα λέμε…


Καληνύχτα, καλό ξημέρωμα, καλή Κυριακή! Χαίρετε!


Είναι λοιπόν τόσο τραγική η οικονομική κατάσταση στην Εκκλησία μας; Παραδείγματα: 1. Ο ένας δεσπότης μας (ο Χρυσόστομος - φωτο), πάει για ζητιανιά (με πολιτικά) στην Κίνα, για να προσελκύσει θρησκευτικούς τουρίστες… 2. Ο άλλος (ο Ναυπάκτου Ιερόθεος είναι;) ντύθηκε ζητιάνος – οργανοπαίκτης!


Σήμερα το πρωί: Το κήρυγμα του Μητροπολίτη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως, κ. Ιερεμία (παρουσία του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου), ήταν ένα κανονικό – πατόκορφο ξέχεσμα, προς τον Αρχι-οικουμενιστή πατριάρχη Βαρθολομαίο!


Καλό απόγευμα Σαββάτου, καλό υπόλοιπο Σαββατοκύριακου! (και τα πρόσφατα θέματα μας, ήταν…)

Δεν υπάρχουν σχόλια: