Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Καλό απόγευμα Σαββάτου, καλό υπόλοιπο Σαββατοκύριακου! (και τα πρόσφατα θέματα μας, ήταν…)

Από San Juan (Σαν Χουάν) - Puerto Rico, έχουμε επισκέψεις αυτήν την ώρα… Διαβάζεται η σειρά των αναρτήσεων μας, με θέμα: «Μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως Ιερεμίας (Παναγιώτης) Φούντας».



Εκκλησιαστικά νυφοπάζαρα; Μετά τα ενοριακά beach parties, στο Καβούρι… Τώρα, και, μεικτές εκδρομές ανωτέρου κατηχητικού!..



Στον… Κοστουμιότατο Μητροπολίτη κ.κ. Χρυσόστομο, τα ψέλνει σήμερα η εφημερίδα «Δημοκρατία»!..



Το υπέροχο έργο «ο Καραγκιόζης... στην Κίνα!» …Και οι σχετικοί συνειρμοί με τον Μητροπολίτη Δωδώνης (πρώην Ζακύνθου) κ. Χρυσόστομο Συνετό.



Καλημέρα! Χρόνια πολλά, στον Πέτρο και τον Παύλο!



Η Εικόνα της Παναγίας της Πορταΐτισσας, Μονής Ιβήρων Αγίου Όρους, κυκλοφορεί κι αυτή (όπως και η «Άξιον Εστίν» από τις Καρυές του Αγίου Όρους), εις διπλούν: Και σε πρωτότυπο, και σε αντίγραφο… Αμφότερες δε οι Πορταΐτισσες (πάνω φωτο), στολισμένες σαν λατέρνες… από τάματα!..



Καλό σας απόγευμα, καλό βράδυ, καλή συνέχεια… Χαίρετε!



Το «Φύγε από εδώ, μωρή», το είπε ο Δωδώνης Χρυσόστομος (ήταν Ζακύνθου τότε), στον μητροπολίτη...



Η πορνική Εκκλησία (της Τήνου, τη φορά αυτή), έβγαλε και την Παναγία την Μεγαλόχαρη στο κλαρί, για να ευλογεί εμμέσως πολιτικούς γάμους!!!..



Κε Μιχαλόπουλε! Τι εννοείτε με τον χαρακτηρισμό «Εκκλησία του Κώλου», και «Εκκλησία ξεσκισμένη»;



Aυτή είναι κυβέρνηση!



Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος - Τελετή Λήξεως των Φροντιστηρίων Κατηχήσεως: Όπως και προηγούμενα (άνω φωτο), έτσι και φέτος… (κάτω φωτο και βίντεο)



Η απάντηση στο χθεσινό ερώτημα για το πώς μαγειρεύονται τα καλά «λαμπερά» βαφτίσια: Η συνταγή, λοιπόν, έχει και… Σκορδο-Λιάγκα! Αυτά!



Αυτός είναι ο αγιογράφος, της... Παναγίας της Γοργόνας;



Εγκεφαλικό, στην «κεφαλή» της Εκκλησίας, λόγω «χαίρετε»; Διαβάζει ο Βαρθολομαίος τις ετικέτες…



Αλληλούια! Έκανα μια διακοπή από το Ίντερνετ, πριν λίγα λεπτά, για να φτιάξω το πρωινό μου καφεδάκι… Δεν πρόλαβα όμως να βάλω το μπρίκι στη φωτιά, και…



«Μωραίνει Κύριος» (διαχρονικά) τον μητροπολίτη Δωδώνης (πρώην Ζακύνθου) Χρυσόστομο… «Συνετό»! Αυτόν, του γνωστού Πορνο-περιοδικού… Τον γνωστό, και, για τα «άντε φύγε από εδώ μωρή» που είπε σε συνάδελφο του! Τον διαψεύδουν, στα όσα είπε για να δικαιολογήσει την πολιτική περιβολή του…



Είπαμε νωρίτερα, «καληνύχτα»! Λέμε τώρα, και ένα… «καλό ξημέρωμα»! (Ραντεβού ξανά εδώ, το πρωί, με ένα νέο ξεκίνημα… Χαίρετε!)



Η Μαρία Μενούνος, στη Μύκονο, την επομένη της κουμπαριάς της (ως νονάς) με την Μαριέττα Χρουσαλά: Είμαι Ελληνίδα, και… μου (αχνο)φαίνεται!



John Aulakiotis: Ο Δωδώνης (πρώην Ζακύνθου), πριν κάτι χρόνια, είχε δώσει συνέντευξη σε ανδρικό ΠΟΡΝΟ-περιοδικό, μιλώντας υπέρ των προγαμιαίων σχέσεων…


Η σημερινή μας βαρκάδα, με το «χαίρετε», ολοκληρώθηκε! Καληνύχτα σας! (και τα ψάρια – θέματα – μας, τα σημερινά, ήταν…)

Δεν υπάρχουν σχόλια: