Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013

Ελλάς: Ένα απέραντο μπουρδέλο… Ένα απέραντο μαλακιστήριο!

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Σύμφωνα με πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου, ύστερα από τη διακοπή λειτουργίας της ΕΡΤ, η Θεία Λειτουργία θα μεταδίδεται από το κανάλι της Βουλής, το οποίο εκπέμπει πανελλαδικά.
Όπως είπε ανώτατη κυβερνητική πηγή στο ierovima.gr, «υπάρχει μέριμνα για τους χιλιάδες ανήμπορους και ηλικιωμένους και όσους πιστούς θέλουν, να παρακολουθούν τη Θεία Λειτουργία από το κανάλι της Βουλής το οποίο εκπέμπει πανελλαδικά».


Σχολιάζω:
 

Για δε τους υπολοίπους ανήμπορους, λόγω ηλικίας, ή λόγω οικονομικής κρίσης… Γι αυτούς που αδυνατούν να πάνε σε κανονικό μπουρδέλο… 

Διανυκτερεύουν γι αυτούς, για το όποιο βόλεμα τους, αρκετά από τα ιδιωτικά κανάλια…
Διανυκτερεύει και ένα πειρατικό, με πολλές συχνότητες…
 

Όλα αυτά, με ολονύκτιες τσόντες… Με κορίτσια πορνοστάρ, που τσιτσιδώνονται, που αυνανίζονται,  και λεσβιάζουν… Που διαφημίζουν ροζ τηλέφωνα! 

Ξέρετε, κ. Παπούλια μας! Χα!
Αθάνατη Ελλάδα, γεια σου!

1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ:

"Ναι σε όλα" είπε για άλλη μια φορά ο πρόεδρος της "Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας και αρνήθηκε να αναπέμψει την πράξη νομοθετικού περιεχομένου για το κλείσιμο της ΕΡΤ και την απόλυση 2.656 εργαζομένων.

Το defencenet.gr ήταν το μοναδικό μέσο που σημείωνε εδώ και ώρες ότι "Δεν υπάρχει περίπτωση να αρνηθεί ο Παπούλιας να υπογράψει την διάλυση της ΕΡΤ". "Έχει κανένας αμφιβολίας ότι ο Κ.Παπούλιας θα υπογράψει (και...) αυτό το διάταγμα; Εδώ υπέγραψε άλλα κι άλλα, στην ΕΡΤ θα ... κολώσει;"

Ο Κ.Παπούλιας υπογράφει ότι και να του στείλει η τρόικα εδώ και τρία χρόνια. Η μοναδική πράξη συμπαράστασης στους Έλληνες ήταν τα 20 ευρώ που έδωσε στον αξιωματικό για να πιει μπύρες...

Πριν λίγο ενημέρωσε σχετικά τον τον επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα ότι "Δεν μπορεί να αναπέμψει Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, διότι δεν του δίνει το δικαίωμα και την ευχέρεια αυτή το Σύνταγμα" κάτι το οποίο είναι απόλυτα ανακριβές.

Κατά τα λοιπά, υπογράμμισε ότι "Πρέπει να υπάρχει Δημόσια Τηλεόραση, γιατί η ενημέρωση του λαού μπορεί να γίνεται μόνο από ιδιωτικά κανάλια"

Από την πλευρά του, ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε το κλείσιμο της ΕΡΤ ως "Πλήγμα στη Δημοκρατία, στην ελευθερία του λόγου, στην κοινωνική συνοχή, αλλά και στους θεσμούς". και συγκεκριμένα στον θεσμό της Προεδρίας,και επισήμανε, "το να νομίζουν κάποιοι ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι κλητήρας για να θυροκολλεί απολύσεις εργαζομένων είναι μια υποτίμηση και υποβάθμιση του θεσμού".

Δηλαδή εμμέσως πλην σαφώς αποκάλεσε "κλητήρα" τον Κ.Παπούλια αφού εδώ και τρία χρόνια απ΄πλώς θυροκολλεί απολύσεις εργαζομένων">

«Εμείς πιστεύουμε ότι το τελευταίο πράγμα που μας έχει μείνει σ’αυτόν τον τόπο να υπερασπιστούμε είναι οι θεσμοί και η Δημοκρατία. Και νομίζω ότι, όπως το ίδιο το Σύνταγμα ορίζει, αυτό πρέπει να το κάνουν πρώτα και κύρια οι ίδιοι οι πολίτες: να προστατεύουν τους θεσμούς και τη Δημοκρατία», σημείωσε και απευθυνόμενος στον κ. Παπούλια είπε: «Και έρχομαι σε σας, και βεβαίως διότι έχετε αυτή τη θεσμική ιδιότητα, αλλά και ως ένας αγωνιστής για τη Δημοκρατία με ευαισθησίες στα θέματα αυτά».

Για να εισπράξει εν συνεχεία την άρνηση του Κ.Παπούλια που - κατά τον Α.Τσίπρα - λειτούργησε ως "κλητήρας"...

defencenet.gr