Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Η Tonia Buxton, μιλά για τον τραγικό θάνατο του θείου της, πάτερ Μιχάλη Καλλονά, διάσημου κύπριου παραγωγού ροδοστάγματος, ο οποίος καταπλακώθηκε χθες στο εργαστήριο του, από ντεπόζιτο, βάρους δύο τόνων…

Διαβάζω:
 

Θείος της chef και παρουσιάστριας Tonia Buxton ήταν ο Παπαμιχάλης Καλλονάς, 56 ετών και πατέρας 10 παιδιών, ο οποίος καταπλακώθηκε χθες από ντεπόζιτο με δύο τόνους ροδόσταγμα. 
Συντετριμμένη από το χαμό του, μίλησε στο elita.com.cy, ετοιμάζοντας τις βαλίτσες της για την Κύπρο, όπου θα ταξιδέψει για να βρεθεί δίπλα στην οικογένειά της και να παραστεί στην κηδεία του, η οποία θα τελεστεί την Πέμπτη.

«Έχουμε κάνει μαζί αρκετά βίντεο λόγω της δουλειάς μου… Ήταν γνωστός ως ο άνθρωπος που έφτιαχνε το φημισμένο ροδόσταγμα», μας είπε χαρακτηριστικά, ξεσπώντας σε κλάματα.

Η Τόνια είχε ιδιαίτερη σχέση με το θείο της, ο οποίος δεν θα μπορούσε να λείπει από το βιβλίο της «Tonia’s Greek Kitchen», ένα βιβλίο σχεδόν αυτοβιογραφικό, στις σελίδες του οποίου η Tonia δημιουργεί ένα πρωτότυπο «ψηφιδωτό» με γεύσεις και μυρωδιές, οικογενειακές στιγμές και ιστορίες από τα παλιά.

Δείτε την Tonia Buxton μαζί με τον θείο της, στις φωτογραφίες που υπάρχουν στο βιβλίο «Tonia’s Greek Kitchen».

http://www.elita.com.cy/el-gr/epikairotita/1269/9018/i-tonia-buxton-mas-mila-gia-to-thanato-tou-theiou-tis-pater-michali-kallona


ΣΧΕΤΙΚΟ:

Τραγωδία στην Κύπρο με παπά, που αγνόησε το… «ή παπάς, ή ζευγάς»: Εργαζόταν σε εργαστήριο παραγωγής ροδοστάγματος, και Καταπλακώθηκε από ντεπόζιτο, βάρους δύο τόνων! (VIDEO)

Δεν υπάρχουν σχόλια: