Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Στην Πρέβεζα, υπάρχει ακόμα Ζωντανή Εκκλησία! Στο πρόσωπο ενός εφημερίου! Τον οποίον, ζητούν να σταυρώσουν! Στους σταυρωτές, και, το «αγιορείτικο βήμα»!!!..

 
 
Γιώργος Θεοχάρης 
(τηλεοπτικός δημοσιογράφος - ιδιοκτήτης ιστοσελίδας «αγιορείτικο βήμα»):

Στην Πρέβεζα, υπάρχει ακόμα Ζωντανή Εκκλησία! Στο πρόσωπο ενός εφημερίου! Τον οποίον, ζητούν να σταυρώσουν! Στους σταυρωτές, και, το «αγιορείτικο βήμα»!!!..

Το οποίο «αγιορείτικο βήμα», μεταφέρει σήμερα την είδηση του pamepreveza.gr,  σε «αποκλειστική», ανάρτηση του με τον βαρύγδουπο τίτλο: «Ιερέας, δεν επέτρεψε σε μαθητές να μεταλάβουν, γιατί… είχαν φάει το πρωί.» 

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Μ. Δευτέρα, 29 Απρίλιος 2013 13:47
desk Agioritikovima.gr
 

«Όποιος έχει φάει το πρωί, δεν θα μεταλάβει»... αυτά φέρεται να ήταν τα λόγια ιερέα εκκλησίας προς τους μικρούς μαθητές Δημοτικού Σχολείου στην Πρέβεζα.
 

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το περιστατικό συνέβη πριν λίγες μέρες όταν οι μαθητές δημοτικού σχολείου στην Πρέβεζα, πήγαν με την συνοδεία των δασκάλων τους σε ναό της πόλης προκειμένου να εκκλησιαστούν.
 

Την ώρα που ο ιερέας βγήκε για να μεταλάβει τα μικρά παιδιά, ζήτησε να πλησιάσουν μόνο όσα ήταν νηστικά και δεν είχαν φάει τίποτε το πρωί.
 

«Δηλαδή να πηγαίναμε τα παιδιά στο σχολείο το πρωί νηστικά μόνο και μόνο για να μεταλάβουν; 
Περιμένετε αυτά τα παιδιά να έρθουν ξανά να μεταλάβουν;», διαμαρτυρήθηκε  ο πατέρας ενός μικρού μαθητή.

Ο καθένας από εδώ και πέρα μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα!!
http://www.agioritikovima.gr/koin%CE%BFnika/20979-iereas-den-epet
 


ΣΧΟΛΙΑΖΩ:
Ναι! Βγάζουμε το συμπέρασμα ότι το «αγιορείτικο βήμα», δημαγωγεί και πάλι, υπέρ του κόσμου, υπέρ του κοσμικού φρονήματος! 

Ότι σκίζει και πάλι με μανία αυτό το ταλαίπωρο –αγιορείτικο - καλτσόν του!


ΣΧΕΤΙΚΟ:

Άμεση απάντηση (απουσίασα λίγο για καφέ, και τώρα το είδα): Το ξέσκισαν το «αγιορείτικο βήμα» οι αναγνώστες – σχολιαστές του, για την γελοία – πριν από λίγο – ανάρτηση του!

2 σχόλια:

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΑ είπε...

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΚΚΟΣΜΙΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ.
ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΥΤΟ...
π.χ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΣΥΝΩΝ ΕΡΙΣ-ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΚΟΛΛΥΒΑΔΩΝ-ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ.ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ-ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ...

P. MICHALOPOULOS είπε...

Σας ευχαριστώ θερμά, για το σχόλιο σας, Άγιε αδελφέ!