Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Εισαγγελέα ζητά ο Άδωνις, ...για το εξώφυλλο του Unfollow!

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=427744657309284&set=pb.169962936420792.-2207520000.1362714135&type=3&theater

Εγώ πάντως, δεν το καταλαβαίνω αυτό το πρωτοσέλιδο του περιοδικού «Unfοllow».
 

Έχει μια φωτογραφία του Αντώνη Σαμαρά, πειραγμένη με Photoshop.
Τον έχουν βάλει, πυροβολημένο στο κεφάλι! Κάτι που συνειρμικά παραπέμπει στο τέλος του Καντάφι, που αν θυμάστε τον σοδόμισαν κιόλας πριν τον αποτελειώσουν!
Δεν καταλαβαίνω τον συλλογισμό αυτών που πείραξαν την φωτογραφία. Δεν καταλαβαίνω την αλληγορία του περιοδικού. Έχει μήπως εθνικές προεκτάσεις;
 

Μήπως δηλαδή θέλουν να μας πουν ότι κάπως έτσι γύρισε ο Πρωθυπουργός της χώρας από την Τουρκία, μετά το φιάσκο που του έκαναν εκεί με την ΑΟΖ;
Πυροβολημένος δηλαδή στο «Δόξα Πατρί» από την αισχρή τουρκική διπλωματία; Και με μώλωπες, του τύπου… «Καζάν – Καζάν»;
 

Αυτή είναι για το περιοδικό, η… «αναγνωρίσιμη πολιτική» του Αντώνη μας; Το βγαλμένο μάτι του, αυτό το χειρουργημένο, και τα σπασμένα γυαλιά του;
Και θέλουν να μας πουν ότι όλα αυτά έγιναν στο ταξίδι στην Τουρκία; Ότι εκεί τον έδειραν; Τι άλλο να υπονοεί
άραγε το περιοδικό ότι του έκαναν εκεί, οι Οθωμανοί;
Μετά από όλα αυτά τα εξοργιστικά λοιπόν, βγήκε χθες στην τηλεόραση ο Άδωνις, και αφού παρουσίασε στις κάμερες την φωτο (!!!) ...ζήτησε την παρέμβαση του Εισαγγελέα για το εξώφυλλο αυτό του Unfollow!!!..

Διαβάσαμε χθες: 
Ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού κ. Γιώργος Μουρούτης ζητάει επέμβαση εισαγγελέα για να μην αναρτούν ιστοσελίδες το εξώφυλλο του UNFOLLOW. 
Θα έπρεπε όμως τουλάχιστον να ξεκινήσει την εκστρατεία από τον δικό του κ. Μιχελάκη, ο οποίος σήμερα το πρωί ανήρτησε το εξώφυλλό στην τηλεόραση... 

ΣΧΕΤΙΚΟ:

ΣΧΕΤΙΚΟ:
Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2013

Πώς ο Α.Σαμαράς έπεσε στο "καζάν-ι" του Ρ.Τ.Ερντογάν - Το εθνικό φιάσκο με την ΑΟΖ

2 σχόλια:

P. MICHALOPOULOS είπε...

Διαβάσαμε…
07 Μαρτίου 2013 - 17:38.

ΤΟ ΛΕΝΕ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ: ΓΚΡΙΖΑ ΖΩΝΗ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ!

Εθνικό έγκλημα ενόψει. Μήπως θα το δώσετε στην Τουρκία με μια απλή υπογραφή, οπως δώσαμε το 1914 τη Σάσωνα στο Ιόνιο;
Τότε δώσαμε στους Αλβανούς το ανώτερο νησί του Ιουνίου, και τώρα πάμε να δώσουμε το κατώτερο νησί του Αιγαίου;
Και τότε και τώρα, λόγω πετρελαίων!!!

Εδώ σε αυτή τη δημοσιογραφική φωλιά, διαβάζετε αλήθειες. Σας λέμε πάντα την αλήθεια και αποκαλύπτουμε ότι κρύβεται πίσω από τις...κουρτίνες. Αυτά που θάβουν τα κανάλια του συστήματος, σας τα λέμε εδώ στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ.

Τι σας λέγαμε λοιπόν; Ότι το Καστελόριζο, μετά την επίσκεψη Σαμαρά στην Τουρκία και τις κοινές δηλώσεις με τον Ερντογάν ανήκει πλέον στις γκρίζες ζώνες του Αιγαίου.
Αποτελεί "τουρκική δικαιοδοσία" και είναι εγκλωβισμένο από την Τουρκία και επισήμως, με τις δηλώσεις Σαμαρά.

Οι έρευνες συνεπώς της Τουρκίας στο Καστελόριζο γίνονται με την απόλυτη συναίνεση του Σαμαρά μια και το Αιγαίο αποτελεί "τουρκική δικαιοδοσία".
Το γράφαμε εμείς, το γράφουν ήδη και άλλα sites.

http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=12567:2013-03-07-15-52-

P. MICHALOPOULOS είπε...


Ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ για τις απειλές φίμωσης του Unfollow

Κείμενο του προέδρου της ΕΣΗΕΑ Δ.Τρίμη για τις καθημερινές πλέον απειλές στελεχών της ΝΔ για εισαγγελική παρέμβαση εναντίον του περιοδικού Unfollow.

«Δεν περνάει πλέον ούτε μια ημέρα κατά την οποία κάποιο στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος να μην εμφανίζεται σε έναν τηλεοπτικό σταθμό κραδαίνοντας ένα τεύχος του περιοδικού Unfollow!

Προσποιείστε ότι ζητάτε εισαγγελικές παρεμβάσεις για να απαγορευθεί η κυκλοφορία του, αλλά έχουμε καταλάβει πολύ καλά τι κάνετε: γκρίζα διαφήμιση!

Μόνο μια άριστα οργανωμένη ομάδα ευφυών επικοινωνιολόγων θα μπορούσε να συλλάβει ένα τόσο πανούργο σχέδιο. ʽΟπως ο Μπρεχτ στο έργο του «Πέντε δυσκολίες για να γράψει κανείς την αλήθεια», επιτίθεστε σε μια ιδέα, για να την προβάλετε σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ακροατήριο. Μήπως αυτό δεν κάνατε και παλαιότερα με τις απειλές μηνύσεων εναντίον της εφημερίδας Guardian, αλλά και με τη δικαστική περιπέτεια του δημοσιογράφου Κ.Βαξεβάνη;

Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Το Unfollow σας πληρώνει. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι είστε τόσο αφελείς ώστε να του προσφέρετε τέτοια προβολή. Ούτε φυσικά τόσο υπερόπτες για να νομίζετε ότι θα σας επιτρέψουμε να απειλείτε την ελευθεροτυπία και να στοχοποιείτε δημοσιογράφους. Ή μήπως είστε;

Μια φιλική συμβουλή λοιπόν από κάποιον που πέρασε πολλά χρόνια σε εφημερίδες και περιοδικά. Αν θέλετε να καταργήσετε την ελευθεροτυπία σε αυτή τη χώρα, δεν θα τα καταφέρετε με απειλές εισαγγελικών παρεμβάσεων. Δεν θα σας αφήσουμε. Αν τόσο πολύ σας αρέσουν αυτά τα περιοδικά μπορείτε να αγοράσετε όλα τα τεύχη από τα περίπτερα ώστε να μην μπορεί κανείς να τα διαβάσει. Θα είναι και αυτό μια κρατική ενίσχυση στην ανεξάρτητη δημοσιογραφία».

Δημήτρης Τρίμης

Πηγή:
http://syspeirosi.wordpress.com