Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

ΝΤΡΟΠΗ: ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΣΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ


ΝΤΡΟΠΗ: ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΣΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ
Συντάχθηκε απο την Mavrogenous

 Στις 03 Μαρτίου 2013 - 15:34.
 

Η «ΑΓΙΑ» ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ: 
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΨΕΙ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Φαγοπότι, στην… υγειά του πτώματος του Βησσαρίωνα! 6 χρόνια μετά την φανταστική ιστορία του ιερομόναχου Βησσαρίωνα, ο άνθρωπος που κατηγορήθηκε από τους αντιπάλους του ότι τον περιέφερε ως άλιωτο και Άγιο και που τα «πρόβατα» του ποιμνίου του πίστευαν ότι θα ζήσουν το «θαύμα», τώρα δεν διστάζει να φωτογραφηθεί με την απατεώνισσα «Αγία» Αθανασία που έπαιρνε τις συντάξεις των γερόντων και να χρησιμοποιεί μια απόφαση του σημερινού Αρχιεπισκόπου Αθηνών, Ιερώνυμου η οποία γράφτηκε το 80 και επανέφερε την αφορισμένη, πίσω στην εκκλησία.

Σε μια εποχή όπου ο λαός υποφέρει από τις μνημονιακές πολιτικές και που ελπίζει και πιστεύει μόνο σε ένα θαύμα για να σωθεί, είναι το λιγότερο ντροπή κάποιοι να επαναφέρουν τους απατεώνες για να τους ληστέψουν ξανά! Και πόσο μάλλον όταν αυτοί οι «κάποιοι» είναι πρόσωπα της εκκλησίας και ειδικά στη θέση που βρίσκεται ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας Νικόλαος! Θα έπρεπε να ντρέπεται!

Και ένα ακόμα περίεργο σημείο είναι το γεγονός ότι παρά το ότι η «Αγία Αθανασία» του Αιγάλεω ήταν αποδεδειγμένα μια απατεώνισσα, κανένα ποινικό δικαστήριο δεν την καταδίκασε‼!

Ελπίζουμε μόνο να μην βρεθούν και άλλα «πρόβατα» να τους πιστέψουν!

http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=12333:-30-&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2

Δεν υπάρχουν σχόλια: