Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Διαβάστε… «i-diadromi.gr». (Αν είστε Χριστιανοί! Αν πιστεύετε στο θεό της Ελλάδος, και σε ένα από τα βασικά δόγματα της παπαδικής μας Εκκλησίας!)

 
ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΗΜΕΡΑ:

Γιατί σαραντίζουν τα μωρά;
Για να συσταθή ο αιθερικός φορεύς της νέας ενσαρκωθείσης ψυχής και να επουλωθούν τα τραύματα του αιθερικού φορέως της μητρός από την γέννησιν του τέκνου απαιτούνται 40 ημερονύκτια.

Γιατί κάνουμε μνημόσυνο 40 ημέρες αφού πεθάνει κάποιος;

Ο αριθμός 40 συνδέεται μετά της Μεγάλης Θεάς Εκάτης, θυγατρός της Αστερίας, επειδή αναφέρεται εις την διάλυσιν του αιθερικού φορέως του ανθρώπου, που εγκαταλείπει τον πλανήτην Γην και παραμένει ακόμη εις τον υποσεληνιαίον χώρον.

Επί του θέματος εξαιρετικού ενδιαφέροντος είναι το έργον
"Περί του εμφαινομένου προσώπου τω κύκλω της Σελήνης" (943-945D) του Πλουτάρχου ο οποίος διετέλεσεν Αρχιερεύς του Μαντείου των Δελφών και ήτο γνώστης των αρχαίων μυστηρίων.

Ο αριθμός 80 των σταυρών εντός της οροφής ομοιάζει με πύλην εκ της οποίας διερχόμενος η ψυχή άλλοτε εξυφαίνεται και άλλοτε διαλύει τον αιθερικόν της φορέα. 

Ο αριθμός 80 (40 +40 ) ορίζει τον αριθμό των ημερονυκτίων περιστροφών της Γης , που απαιτούνται δια την σύνθεσιν και αποσύνθεσιν του αιθερικού της φορέως εν σχέσει με τον σταθερόν Ήλιον.

Ο αριθμός 280 ορίζει τον αριθμό των 10 Σεληνιακών μηνών.
Επίσης εντός του δαπέδου ορίζει την εξύφανσιν του σωματικού της φορεώς.

i-diadromi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: