Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Θα τρίζουν τα κόκαλα του Γκιωνάκη… «Γαβριέλα» (Gabriella Ushakova), η κόρη του!

Θα τρίζουν τα κόκαλα του Γκιωνάκη…
..............................«Γαβριέλα», η κόρη του!

Όπως μαθαίνω...
 
Η Πωλίνα Γκιωνάκη, θα παίξει στο θέατρο τη Γαβριέλα, τη διαβόητη πόρνη των Αθηνών, που για πενήντα χρόνια στο «σπίτι» της στα Εξάρχεια, εξυπηρετούσε αναρίθμητους επώνυμους και ανώνυμους πελάτες. 


Η Πωλίνα Γκιωνάκη, δήλωσε γοητευμένη από την έντονη προσωπικότητα της Γαβριέλας, που «ανάμεσα στους πελάτες της» της Γαβριέλας «ήταν πρωθυπουργοί, βουλευτές, αλλά και πάρα πολλοί γνωστοί και άγνωστοι άντρες που την επισκέπτονταν τακτικά και είχαν αναπτύξει μαζί της στενή σχέση.»

Το «σπίτι» της Γαβριέλας (Ουσάκοβα), άνοιξε το 1936, και λειτούργησε μέχρι το 1991. Ήταν πια 75 χρόνων. Τότε που δολοφονήθηκε από αγνώστους, και που εργαζόταν ακόμα εκεί…

Η σκηνοθεσία της παράστασης είναι του Στράτου Τζώρτζογλου (εδώ θα τρίζουν και του Χριστόδουλου τα κόκαλα), ενώ η Εύα Μπενέτα υποδύεται την/τον διαβόητο τηλεφωνητή της Γαβριέλας που διαφήμιζε τις υπηρεσίες της. (ήταν κάτι σαν τα σημερινά ροζ τηλέφωνα στο οποίο κατέφευγαν τότε πολλοί νεαροί , για να ακούσουν τα σχετικά αισχρά, να ενημερωθούν και να αυτοϊκανοποιηθούν)


ΣΧΕΤΙΚΟ:
Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012

Η παρέα, στην οδό Αχαρνών, για μια τσάρκα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: