Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ: Καταγγελία για κληρικούς που ασέλγησαν σε νέους

ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ:

Καταγγελία για κληρικούς που ασέλγησαν σε νέους


Στο άρθρο του, ο κ. Στέφανος Πολυγένης, αναφέρει:
"Έχω στα χέρια μου τρεις συγκλονιστικές μαρτυρίες ανθρώπων και συγκεκριμένα 5 αγοριών από ηλικία 25 έως 35 ετών, για ασέλγεια και σεξουαλική παρενόχληση από ανθρώπους που φοράνε ράσα στα Τρίκαλα και την Καρδίτσα."
http://www.ierovima.gr/pages/article.aspx?id=3541


Α.Μ είπε...
Σοβαρολογει ο κυριος Πολυγενης ; 
Εχει δει αγορια απο 25 ως 35 ; Αγορι ειναι ως 14 το πολυ 15. 
Ειπαμε οχι και ετσι. 
Η εκβιαστες ειναι η αν λεν αληθεια οι καταγγελοντες τοτε ειναι και αυτοι ομοφυλοφιλοι του κερατα με πληρη συναινεση.
24 Ιανουαρίου 2013 - 10:08 π.μ.
 


P. MICHALOPOULOS είπε...
 

Ο τίτλος της ανάρτησης που αντέγραψα, είναι «Καταγγελία για κληρικούς που ασέλγησαν σε νέους».
Δεν μιλάμε δηλαδή καθαρά TΩΡΑ, για παιδεραστές. Μιλάμε σε πρώτη φάση για νέους και όχι για νέες.

Δεν είναι τώρα αυτοί, παιδιά αγοράκια έφηβοι ή στην μετ' εφηβική ηλικία. Είναι αρσενικά τέλος πάντων, μεγάλα αγόρια, ας τα πούμε. Σωστά;

Κι αν η καταγγελία είναι αληθινή, κ. Α.Μ, τότε πράγματι θα σοβαρολογεί ο κ. Πολυγένης. Συμφωνείτε;

Και δεν ξέρουμε αν τα θύματα αυτά, οι νεαροί των 25 μέχρι 35 ετών, βρεθήκαν τώρα μπλεγμένοι σε μια παπαδίστικη σε βάρος τους ασέλγεια… Η οποία μπορεί να είναι βαριά, μια κανονική δηλαδή σεξουαλική συνεύρεση μεταξύ παπά και νεαρού (με άγνωστο το ποιος είναι πάνω από τον άλλον), ή άπλα ένα σεξουαλικό στρίμωγμα στο ιερό…
 

...για να θυμηθούμε και την περίπτωση του Καλλίνικου στον Πειραιά, με τον νεαρό ψάλτη του ναού. Ο οποίος ψάλτης, δεν κατήγγειλε τότε το γεγονός αλλά πολύ αργότερα (τότε βρήκε το θάρρος) όταν δεν ήταν πια ένα μεγάλο αγόρι στα πόδια του μητροπολίτη, άλλα ένα νέος… κατάλληλα «προωθημένος» επαγγελματικά (στο μεταξύ) για να εξασφαλιστεί η σιωπή του.

Και δεν ξέρουμε λοιπόν αν αυτοί οι νεαροί των 25 μέχρι 35 ετών, άρχισαν να έχουν τώρα αυτήν την τόσο «στενή σχέση» τρίτου φύλου με την εκκλησία (στρίμωγμα, ή στοματικό – πρωκτικό σεξ), αλλά ξεκίνησαν πολύ νωρίτερα, όταν ήταν στο ιερό ή στο κατηχητικό και αποπλανήθηκαν από το καλό αυτό ιερατείο…
24 Ιανουαρίου 2013 - 11:29 π.μ.

http://xairete.blogspot.gr/2013/01/blog-post_24.html

1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ
ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ

Η Ιερά Μητρόπολις Τρίκκης και Σταγών έλαβε γνώσιν της ύπαρξης σοβαροτάτων καταγγελιών που φέρουν να εμπλέκεται σε αυτές νεαρός «ρασοφόρος» της περιοχής των Τρικάλων.
Από την Ιερά Μητρόπολη έχει ήδη ξεκινήσει σχετική προκαταρτική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί το βάσιμο των καταγγελιών καθώς και εάν ο εν λόγω νεαρός «ρασοφόρος» έχει οποιαδήποτε σχέση με την Ιερά Μητρόπολη.
Επίσης έχει ζητηθεί και η συνδρομή της Ασφάλειας Τρικάλων.

Εάν διαπιστωθεί η παραμικρή ανάμιξη προσώπου έχοντος σχέση με την Ιερά Μητρόπολη ή ανήκοντος εις αυτήν θα επακολουθήσουν οι προβλεπόμενες εκ των Ιερών Κανόνων και της κειμένης νομοθεσίας συνέπειες.

Η Ιερά Μητρόπολη θα ήθελε να επισημάνει την ανάγκη αντιμετώπισης του όλου ζητήματος με κάθε δυνατή σοβαρότητα καθώς οι καταγγελίες είναι εξαιρετικά απεχθείς και αφορούν παιδιά, αλλά και ταυτόχρονα όμως υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να είναι συκοφαντικές και να αποβλέπουν σε άλλους σκοπούς εκβιασμού ή αντεκδίκησης.

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

ΠΗΓΗ: pentapostagma.gr