Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

BRAVO, κ. Πιέρο Κόρσι!

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Δεν έχει σκοπό να εγκαταλείψει τον κλήρο, ο ιερέας Πιέρο Κόρσι, ο οποίος προκάλεσε σάλο με προσβλητική για τις γυναίκες (άντε,ρε!) αφίσα που τοιχοκόλλησε στην εκκλησία όπου ιερουργεί, έξω από την πόλη Σαβόνα της Ιταλίας.

Ο ιερωμένος τα Χριστούγεννα αποφάσισε να τοιχοκολλήσει στην είσοδο του ναού όπου ιερουργεί, κοντά στην Γένοβα, ένα κείμενο που αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «οι γυναίκες πρέπει να κάνουν σοβαρή αυτοκριτική διότι προκαλούν».
Το κείμενο σκαναρισμένο, εμφανίστηκε στο διαδίκτυο, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.
Ο επίσκοπος της περιοχής, απαίτησε να εξαφανισθεί το κείμενο και κράτησε αποστάσεις από τις θέσεις του ιερέα Κόρσι.

Νωρίτερα, σήμερα το πρωί, τα ειδησεογραφικά πρακτορεία της Ιταλίας, είχαν μεταδώσει την είδηση ότι ο ιερωμένος «προτίθεται να εγκαταλείψει οριστικά τα άμφια».
«Κάθε άλλο. Δεν ξέρω από πού κυκλοφόρησε αυτή η πληροφορία, αλλά εγώ παραμένω στην θέση μου και συνεχίζω την αποστολή μου», απάντησε ο πατέρας Κόρσι.
Το μόνο που επιβεβαιώνεται, είναι ότι ο Κόρσι αποφάσισε να πάρει μερικές ημέρες άδεια, για να ξεπεράσει «το στρες των ημερών».


ΣΧΕΤΙΚΟ:

ΔΙΑΒΑΖΩ: Ιταλία-καθολικός ιερέας: Οι γυναίκες προκαλούν είναι οι δαίμονες του πειρασμού


ΣΧΕΤΙΚΟ:

Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2012


Η Ρία Αντωνίου, ξανά στο Βατικανό!


Διαβάζω σήμερα: 
Η Ρία Αντωνίου βρέθηκε το Σάββατο βράδυ στο Βατικανό μετά από πρόσκληση των διοργανωτών των διεθνών βραβείων Giuseppe Sciacca Awards που γίνονται κάθε χρόνο στο Βατικανό. 
Πηγή: tlife.gr 

ΣΧΕΤΙΚΟ:

Κυριακή, 29 Απριλίου 2012


Το κήρυγμα της Κυριακής: «Μετανοήστε!»... Όπως η Ρία Αντωνίου (ξεβράκωτο μοντέλο) που τώρα κάνει καριέρα στην Ιταλία… Επισκέφτηκε λέει και το Βατικανό! (είδε και τον Πάπα των παπικών;)

Δεν υπάρχουν σχόλια: