Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Δολοφονία, 34χρονης στην Ξάνθη: 27χρονος γείτονας ο δολοφόνος… Μανάβης, με προφίλ (χυδαίο βέβαια) στο FB… (Αυτά τα βρόμικα πορνο-προφίλ, δεν τα διαγράφουν! Δεν είναι σαν τα καθαρά-εκκλησιαστικά προφίλ του Παναγιώτη Μιχαλόπουλου που τα κυνηγούν οι «χριστιανο»-φασίστες και τα κλειδώνουν!)

Σχόλια που είχαν εκληφθεί ως αστεία αλλά δεν ήταν...
Σοκ προκαλεί η σελίδα στο Facebook του 27χρονου δράστη της άγριας δολοφονίας της 34χρονης Ζωής στην Ξάνθη.
Ο Χρήστος Παπάζογλου, ο οποίος οδηγείται στις φυλακές Γρεβενών, είχε ως εικόνα προφίλ στην γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης την ταμπέλα από το χωριό «Γαμισιανά» στα Τρίκαλα, ενώ έκανε λογοπαίγνια όπως: «Το χωριό μου. Όποιος πάει, τον…».
Ο δράστης που είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για απόπειρα βιασμού, είχε γράψει στις αρχές του μήνα στη σελίδα του «Ποια θα γ…σω σήμερα;», κάτι που από πολλούς φίλους του είχε εκληφθεί τότε ως ένα αστείο σχόλιο.
πηγή: protothema.gr
Χρήστος Παπάζογλου
ΣΧΕΤΙΚΟ:
Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2012

ΔΙΑΒΑΖΩ: Πως να χωρέσει ανθρώπινος νους ένα τόσο αποτρόπαιο έγκλημα όσο αυτό της Ξάνθης.

2 σχόλια:

P. MICHALOPOULOS είπε...

Σύμφωνα με την κατάθεση του δράστη, γνώριζε μόνο κατ' όψη την 34χρονη και του άρεσε. Δεν είχε προσχεδιάσει τίποτα, αλλά την είδε τυχαία μπροστά του επιστρέφοντας κι αυτός από νυχτερινή έξοδο τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης και την ακολούθησε ως το σπίτι της, με σκοπό να τη βιάσει.

Την άρπαξε από τα μαλλιά την ώρα που έβαζε τα κλειδιά της στην εξώπορτα, την αναισθητοποίησε χτυπώντας με μανία το κεφάλι της στον τοίχο και την οδήγησε στο πίσω μέρος της πυλωτής, όπου την κατακρεούργησε σεξουαλικά.

Τα τραύματά της ήταν τέτοια που ο ιατροδικαστής πιθανολογούσε ότι χρησιμοποίησε κάποιο όργανο, αλλά ο ίδιος το διέψευσε, αποκαλύπτοντας πως χρησιμοποίησε μόνο τα χέρια του.
Στη συνέχεια την περιέλουσε με βενζίνη και την πυρπόλησε, γιατί, όπως είπε, φοβόταν ότι η κοπέλα μπορούσε να τον αναγνωρίσει.

ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ

Τον είχαν αφήσει ελεύθερο
Ο αδίστακτος δράστης ήταν από τους πρώτους στη λίστα των υπόπτων της Ασφάλειας, λόγω του παραβατικού παρελθόντος του. Τον Απρίλιο του 2011 είχε συλληφθεί για απόπειρα βιασμού μιας φοιτήτριας, πάλι σε δημόσιο χώρο. Είχε αρπάξει τότε την κοπέλα στον δρόμο και την είχε παρασύρει πίσω από ένα κτίσμα για να τη βιάσει, αλλά εγκατέλειψε την προσπάθειά του, όταν εκείνη έβαλε τις φωνές και ξέφυγε από τα χέρια του.
Προφυλακίστηκε για διάστημα περίπου 6 μηνών, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση και δικάστηκε στις αρχές του 2012. Το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καβάλας τον αθώωσε για την απόπειρα βιασμού, λόγω έλλειψης στοιχείων, και τον καταδίκασε σε φυλάκιση 6 μηνών για πρόκληση σωματικών βλαβών.

Ο 27χρονος διέμενε τον τελευταίο χρόνο κοντά στο σπίτι της οικογένειας του θύματος, ενώ τους τελευταίους δύο μήνες είχε ανοίξει οπωροπωλείο στον ίδιο δρόμο, δύο τετράγωνα μακριά από το πατρικό της 34χρονης. Μάλιστα, άνοιξε κανονικά το μαγαζί του το πρωί της Πέμπτης, λίγες ώρες μετά το φρικιαστικό έγκλημα, και παρίστανε τον ανήξερο, κοιτάζοντας με περιέργεια προς το μέρος όπου είχαν συγκεντρωθεί οι αστυνομικοί.

Ethnos.gr – 2 ώρες 9 λεπτά πριν

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Ο δολοφόνος-βιαστής διαφήμιζε και το μανάβικό του στη σελίδα του στο facebook κάνοντας και λογοπαίγνια με το «Μ’ ανάβεις». Παράλληλα είχε δηλώσει ότι του αρέσουν σελίδες όπως «Καλή η μ@λ@κί@, αλλά με το γ@μησι γνωρίζεις και κόσμο», «Σεξ, π@ρτούζες και όργια»...