Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Λάθος το πιο πάνω σκίτσο! Ο Κασιδιάρης, δεν είπε στους αξιωματικούς της αστυνομίας στην Κρήτη, ότι «τον τρώνε» (αυτός είναι ο πιο πάνω συμβολισμός), αλλά ότι… «τον παίζουν»!.. Δεν τους είπε δηλαδή και πούστηδες, αλλά μόνο… μαλάκες!..

ΔΙΑΒΑΖΩ:
«Αν ήταν απλός πολίτης θα τον είχατε τουλουμιάσει»

«Ο δρόμος μας πρέπει να είναι φωτεινός» είπε κατά τη διάρκεια της ακρόασής του στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ο νέος Διευθυντής της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας Παναγιώτης Στάθης, απαντώντας έτσι και στην ερώτηση που του έκανε η βουλευτής του Κομμουνιστικού Κόμματος Λιάνα Κανέλλη σχετικά με τα φασιστοειδή στοιχεία που έχουν στο Σώμα. 

«Αν στη θέση του Κασιδιάρη ήταν ένας απλός πολίτης και έλεγε ότι είπε εκείνος στους αστυνομικούς θα τον είχατε σαπίσει στο ξύλο» συμπλήρωσε η Λιάνα Κανέλλη αναφερόμενη στο περιστατικό της Κρήτης όπου ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης είχε πει στους αστυνομικούς να παρέμβουν και να σταματήσουν τους αντεξουσιαστές που ήταν στην αντίπερα όχθη, γιατί αν τους προκαλούσαν κι άλλο θα χαν αίματα και θύματα». 

Επιπροσθέτως, ο νεαρός βουλευτής έκανε και το νόημα της… χειρωνακτικής εργασίας (αυνανισμός) στον αστυνομικό, ...
...θέλοντας να του δείξει ότι η Χρυσή Αυγή καίγεται και κείνος... κάνει άλλα πράγματα. 

http://www.zougla.gr/parapolitiki/article/an-itan-aplos-politis-8a-ton-ixate-touloumiasi
- Λάθος το πιο πάνω σκίτσο! Ο Κασιδιάρης, δεν είπε στους αξιωματικούς της αστυνομίας στην Κρήτη, ότι «τον τρώνε» (αυτός είναι ο πιο πάνω συμβολισμός), αλλά ότι… «τον παίζουν»!.. Δεν τους είπε δηλαδή και πούστηδες, αλλά μόνο… μαλάκες!..

Δεν υπάρχουν σχόλια: