Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Φασιστικά "αποκαλυπτήρια" - Τη σημαία της χούντας σήκωσε ο Παππάς , νεκρούς υποσχέθηκε ο Κασιδιάρης

Χυδαίες και προκλητικές εκφράσεις εκστόμισε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, κατά τη διάρκεια έντασης που σημειώθηκε στην περιοχή Χερσονήσου της Κρήτης, όπου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής.

Ο Κασιδιάρης ενοχλήθηκε από αντιφασιστική εκδήλωση έξω από τον χώρο όπου είχαν οργανώσει οι χρυσαυγίτες...
Επεισοδιακή επίσκεψη της Χρυσής Αυγής στην Κρήτη (Cretalive
ΔΙΑΒΑΖΩ:
Στον εισαγγελέα στέλνει Κασιδιάρη η ΕΛ.ΑΣ. - χουντικό λάβαρο ύψωσε ο Χρ.Παππάς 

Στην Δικαιοσύνη παραπέμπει η ΕΛ.ΑΣ. το οπτικοακουστικό υλικό από τις απειλές για «νεκρούς» και ύβρεις κατά αστυνομικών που εξαπέλυσε ο Ηλίας Κασιδιάρης σε αστυνομικούς, κατά τη διάρκεια αντιπαράθεσης με αντιφασιστικές οργανώσεις στην Κρήτη.

Ο βουλευτής Επικρατείας του κόμματος επέδειξε το λάβαρο της Χούντας σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής. 

Όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας η Ελληνική Αστυνομία… 
«υποβλήθηκε σήμερα το πρωί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηρακλείου, το οπτικοακουστικό υλικό, που προβάλλεται από χθες σε διάφορα Μ.Μ.Ε. και απεικονίζει Βουλευτή της Χρυσής Αυγής να απευθύνεται, με απειλητικούς και υβριστικούς χαρακτηρισμούς, σε Αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας, χθες το μεσημέρι στην περιοχή Χερσονήσου Ηρακλείου Κρήτης». 

Παραλήρημα Κασιδιάρη - η χουντική σημαία του Χρ.Παππά 

Η αντιπαράθεση βουλευτών και μελών της Χρυσής Αυγής με ομάδες αντιφασιστικών οργανώσεων στην Κρήτη προκάλεσε πρωτάκουστες δημόσιες δηλώσεις και επίθεση κατά αστυνομικών από τον βουλευτή και εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Ηλία Κασιδιάρη. 

Μεταξύ άλλων ο Ηλ. Κασιδιάρης ακούγεται να λέει, σε βίντεο που δημοσιοποίησε το cretalive
Προς βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής: «Κύριοι, αφήστε, αυτοί είναι ρουφιάνοι», αναφερόμενος στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., … …ενώ άλλο μέλος της Χρυσής Αυγής σχολιάζει ότι «υπηρετούν τα συμφέροντα των αφεντικών τους οι κύριοι». 
Προς τους επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ.: «Θα τους γαμίσω, το βράδυ. Θα έχεις εδώ πέρα νεκρούς, θα έχεις εδώ πέρα νεκρούς, σου δίνω το λόγο μου θα έχεις»…
Μάλιστα, απειλεί και τους δύο υψηλόβαθμούς αξιωματικούς ότι θα τους μηνύσει για παράβαση καθήκοντος. 
Στη συνέχεια σε αξιωματικούς της αστυνομίας (φωτο) λέει σε έντονο ύφος: «Πώς θα κάνω εκδήλωση, όταν εσείς κάθεστε και τον παίζετε;» (= μαλακίζεστε)! 
Βουλευτής σηκώνει χουντικά σύμβολα 

Η πλέον ωμή και σοκαριστική δήλωση ωστόσο προήλθε από την δήλωση του βουλευτή Επικρατείας Χρήστου Παππά, ο οποίος αναφέρθηκε στην σημαία που «μαζί με όλα τα λάβαρα που έχουμε σήμερα εδώ, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να ξεδιπλώσουμε και να δείξουμε: είναι ο αναγεννώμενος φοίνικας με τον στρατιώτη». 

Αμέσως μετά, σήκωσε ο ίδιος μία σημαία με το σύμβολο της Χούντας των Συνταγματαρχών και τη φράση «21η Απριλίου»... 

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63743816

Δεν υπάρχουν σχόλια: