Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Χαίρετε! :D (Αυτό το καλοκαίρι, φύτρωσαν μόνα τους στον κήπο μου -καμιά δεκαριά τέτοια φυτά- κι αυτές τις μέρες, αρχίζουν να ανθίζουν!)

2 σχόλια:

stavroula είπε...

H Sandy exei ka8hsei panw ap ta kefalia mas k aktevazei nero me tis kanates. Eutuxws dn eixame polu dunatous anemous. Alla oi plhmhres einai anepanalhptes.

Fusika ola kleista shmera
No school :D

PS
Oraia ta an8h!!!

P. MICHALOPOULOS είπε...

Ναι Σταυρούλα! Τα παρακολουθούμε… Ας είναι μόνο τα φαινόμενα, κι ας μην υπάρχουν ζημιές και ατυχήματα. Μπόρα είναι θα περάσει…
Να είστε όλοι καλά!

ΥΓ
Όταν άρχισαν να φυτρώνουν αυτά στον κήπο, όπου υπήρχε χώμα διότι η αυλή είχε διαμορφωθεί -αυτά τα δυο χρόνια- με πεζούλια διαδρόμους, πλάκες κήπου και βότσαλα (ακόμα και μέσα από τα βότσαλα πετάγονταν), αναρωτιόμασταν με τους γείτονες τι να είναι άραγε! Διότι στους γείτονες που είχαν και υπερδιπλάσιο χώρο στις αυλές τους, και όλο χώμα, δεν είχε φυτρώσει τίποτε τέτοιο. Σε 'μένα φύτρωσαν ακόμα και σε ένα παρτέρι που έχω έξω στο πεζοδρόμιο!
Όταν αναπτύχτηκαν κάπως, άρχισα να υποψιάζομαι ότι είναι πικροδάφνες. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα που θέριεψαν και φούντωσαν και που χρειάστηκαν ακόμα και στηρίγματα, έγινε πια φανερό ότι ήταν πικροδάφνες…
Ένα από αυτά έβγαζε μπουμπούκια πριν από μια – δυο εβδομάδες, και από προχθές άρχισε και η ανθοφορία.
Χάρμα!