Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Έντονες αποδοκιμασίες και γιουχαϊσματα κατά των πολιτικών - Άγριο κράξιμο στον Παπούλια: «Δοσίλογοι να φύγετε απο τη Θεσσαλονίκη»

Έντονες αποδοκιμασίες και γιουχαϊσματα κατά των πολιτικών... 
Εντονες αποδοκιμασίες ξέσπασαν λίγο μετά την άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου. 
Ο κόσμος εξέφρασε την αγανάκτηση του για τα... δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και γιούχαρε τους πολιτικούς που βρισκόταν στον ναό. 
"Δοσίλογοι, να φύγετε από τη Θεσσαλονίκη", "Δεν τους θέλουμε, να πάνε στα σπίτια τους", ήταν μερικά από αυτά που ακούστηκαν. 
http://www.ygeianet.gr/keimeno.php?id=32546
 
Παρασκευή, 26 Οκτώβριος 2012, 17:11
Από: dailynews24 
info@dailynews.gr 
Προς: blog «Xairete» 
michalopoulos_p@yahoo.gr 
«Δοσίλογοι, να φύγετε από τη Θεσσαλονίκη» 

«Θερμή» υποδοχή επεφύλασσαν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια και τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη δεκάδες πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί της Παρασκευής έξω από τον ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου. 

Κατά την άφιξή του κ. Σαμαρά και στο ναό, ένας πολίτης φώναξε «μπράβο πρόεδρε μας πούλησες όλους». 

«Δοσίλογοι, να φύγετε από τη Θεσσαλονίκη», «ου κοπρόσκυλα» και «δεν θέλουμε επισήμους» ακούστηκε επίσης μέσα από το πλήθος, την ώρα που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. και άλλοι επίσημοι έφταναν στο ναό.

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Εορτασμός μέσα σε «γυάλα»

Δρακόντεια μέτρα με σίδερα και κάγκελα παντού. 

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έφτασαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας και ο πρωθυπουργός Αντ. Σαμαρας προκειμένου να παραστούν στη δοξολογία για τον εορτασμό του πολιούχου, αλλά και για τα 100 χρόνια της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης. 
Η περιοχή γύρω από την εκκλησία εμοιαζε με "νεκρή ζώνη". Κάγκελα, σίδερα στα πεζοδρόμια και στους δρόμους, ειχαν αποκλείσει τους πιστούς να πλησιάσουν, ενώ τεράστιες αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονταν στο σημείο...

http://pieria-gr.blogspot.gr/2012/10/blog-post_3696.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: